navigatie overslaan

Ga de natuur in!

Ga er lekker op uit in de buitenlucht met een van de vele fiets- en wandelroutes. Ontdek bijvoorbeeld het ontstaan van de vecht tijdens een fietsroute met Joggem en zijn oma. Of wandel met Joggem en zijn vader langs de Vecht en ontdek het onstaan van het Vechtpark. Natuurlijk is het ook mogelijk om folders te halen over alle mooie routes bij het Toeristisch Informatie Punt. Deze vind je in Hardenberg aan de Gedempte Haven 6, tegenover de Action.

Wordt een echte koppelranger

Tijdens de meivakantie organiseert de Koppel leuke activiteiten. Op 1 mei is de activiteit 'Help de boswachter'. Samen met de boswachter gaan de kinderen aan de slag in de Koppeltuinen. Op 2 mei is er een workshop 'insecten' in de Koppeltuinen. Onder leiding van Wendy Langemaat leren de kinderen meer over insecten! Meld je voor beide activiteiten wel even aan.

Slingeren als een aapje

Een uitje voor de kids: slingeren als een aapje in de jungle! Bij Monkey Town in Hardenberg en Mad Monkey Jungle in Gramsbergen kunnen ze de hele middag klimmen en klauteren.

Actief uitje

Zin in een actiever uitje? Dan moet je bij Expedition Outdoor in Loozen, Total Outdoor in Rheeze of Vechtdal Express in Diffelen zijn! Hier kun je allerlei verschillende groepsactiviteiten in de natuur ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld een GPS-tocht doen, kajakken of suppen op de Vecht, mountainbiken, tuktuk rijden, fietsen op een fatbike of boogschieten.