Winkelen

Dagje shoppen? Winkelen in de regio Hardenberg is een aangename verrassing. Het is hier gezellig winkelen met een groot aanbod aan allerlei verschillende winkels. Van de bekende winkels tot fantastische boetiekjes. De verschillende kernen hebben een knus en gezellig stadscentrum. Ook voor wat betreft horeca is er voor iedereen wat wils! Heerlijk genieten van de vele terrassen, of een lekker ijsje eten bij de ijssalon. ’s Avonds ook lekker genieten? Er zijn ook heerlijke restaurants in de buurt. Wil je nog een nachtje blijven? De regio biedt genoeg leuke campings, hotels en andere slaapgelegenheden. Je kunt sinds kort ook in de regio Hardenberg shoppen tijdens de verschillende koopzondagen. De winkels zijn open van 13.00 tot 17.00 uur. Supermarkten in de regio mogen op elke zondag open.

Dus kom gauw shoppen!

Hardenberg

Hardenberg

Het centrum van Hardenberg is nog niet zo lang geleden vernieuwd. Het is een aantrekkelijke winkelstad geworden. Het centrum bestaat uit de bekende ketens, maar ook hippe, nieuwe boetiekjes en horeca. De winkels gaan elke ochtend om 09.00 uur open. Elke donderdag is er koopavond tot 21.00 uur.

Ontdek en beleef het prachtige Hardenberg nu ook op de zondag! Hoe heerlijk is het, wanneer je op een zondag bij één van de vele terrasjes even kunt uitpuffen van het winkelen. En ook nog onder het genot van een hapje en drankje.

Weekmarkt maandag van 8.00 – 13.00 uur

Maar vergeet de weekmarkt niet! In Hardenberg wordt op iedere maandagochtend de weekmarkt gehouden van 08.00 tot 13.00 uur. Tijdens de weekmarkten staan ongeveer dertig standhouders voor je klaar met verse, ambachtelijke producten als lokale groenten, kaas, noten, vlees, zuivel en vis. Loop je de markt net mis? Kijk dan eens bij één boerderijwinkels in de regio.

Klik hier voor meer informatie

Dedemsvaart

Dedemsvaart

Dedemsvaart is een gastvrij dorp en heeft een uitgebreid en divers winkelaanbod. Dit maakt Dedemsvaart ideaal voor een gezellig dagje winkelen. Na het winkelen kun je lekker even uitrusten met een hapje en een drankje bij een van de vele sfeervolle cafes, restaurants en lunchrooms. Parkeren kun je in het hele dorp gratis (met blauwe schijf). De openingstijden zijn als volgt:

Maandag 13:00 – 18:00
 Dinsdag 09:00 – 18:00
 Woensdag 09:00 – 18:00
 Donderdag 09:00 – 18:00
 Vrijdag 09:00 – 21:00
 Zaterdag 09:00 – 17:00

De winkeliers kunnen zelf hun openingstijden bepalen, hierdoor kunnen de openingstijden van sommige winkels afwijken van bovengenoemde algemene openingstijden.

Weekmarkt woensdag 8.00 -13.00 uur

Ben je toch meer van de markt? Dan is er de weekmarkt op woensdag van 08.00 tot 13.00 uur. Het is een kleine maar aantrekkelijke markt met ongeveer twaalf marktkooplieden. Ook hier vind je verse, ambachtelijke producten als lokale groenten, kaas, noten, vlees, zuivel en vis. Het marktterrein ligt in het gezellige centrum. Een bezoek aan de markt is dus goed te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

Balkbrug

Balkbrug

Winkelen in Balkbrug is bijzonder. Het is een klein dorp met veel winkels en ondernemingen. De winkels bestaan vooral uit speciaalzaken. Naast de gezellige speciaalzaken, kun je in Balkbrug terecht bij de gezellige cafes en restaurants. Iedere vrijdagavond is er koopavond en zijn de winkels open tot 21.00 uur. Op maandagmorgen zijn de winkels gesloten. Parkeren kun je in het hele dorp gratis (met blauwe schijf).

Gramsbergen

Gramsbergen

Voor een pittoresk centrum moet je naar het eeuwenoude stadje Gramsbergen gaan. Hier is het winkelaanbod iets kleiner, maar zeker niet minder! En mocht je klaar zijn met shoppen, kun je nog even genieten van een kopje koffie met overheerlijke Slatmanskoek. Of je gaat genieten van diverse bieren bij bierbrouwerij De Mommeriete.

In Gramsbergen is wekelijks op vrijdag koopavond tot 20.30 uur. De winkels zijn op dinsdagmiddag gesloten.

Slagharen

Slagharen

Slagharen daar kun je veel beleven! Behalve een attractiepark, heeft Slagharen genoeg gezellige winkels voor de dagelijkse boodschappen.

In Slagharen is wekelijks op donderdag koopavond tot 21.00 uur. De winkels zijn iedere maandag- of woensdagmorgen gesloten.

De Krim

De Krim

Het oude dorpje de Krim is een klein, maar fijn dorp. Ook in de Krim kun je terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

Op donderdag  is er wekelijks in de Krim koopavond tot 21.00 uur.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod