navigatie overslaan

Streekproductenwinkel Het Streekhuus

Midden in het centrum van Hardenberg zit aan de Voorstraat 16 een verrassende en heel gezellige winkel met heel veel producten uit de streek. U kunt er terecht voor uw dagelijkse zuivel (kaas, melk, yoghurt, vla en hangop) en vlees (kip, varken, rund) van boerenbedrijven rondom Hardenberg. Zowel biologisch als regulier. Maar er is veel meer! Het is een verzamelplaats van al het goede van diverse plaatselijke bakkers en slagers, van fruitboomgaarden, van ambachtelijke bierbrouwers, van wijngaarden en chocolaterien. Alles uit de buurt van Hardenberg! Het assortiment is aangevuld met oud-Hollands snoep, ambachtelijke mosterd, soepen, kaasdippen, servies en huishoudtextiel en nog veel meer. Volop keus om mooie cadeau- en relatiepakketten samen te stellen!

Streekproducten worden steeds belangrijker. Je wilt graag weten waar je eten vandaan komt, in de streekproductenwinkel kan je je hierover uitgebreid laten informeren. Alle lekkere producten uit de gehele regio staan te pronken op schappen van deze winkel. Heb je vragen? Stel ze vooral! Er is veel kennis van de producten. De passie van pure producten van eigen streek, spat er vanaf.

 

Wil je meer weten over de producten van de regio Hardenberg? Kijk dan ook eens op deze pagina over streekproducten of breng een bezoekje aan de winkel! Wellicht interessant voor jou; lees meer over Verrukkelijk Vechtdal 

Categorieën