Valentijnsdag

Love is in the air... het is bijna Valentijnsdag! De dag van de liefde, cupido en natuurlijk een leuke date. En yessss!! We kunnen weer gezellig naar de bios, het theater of heerlijk uiteten in een restaurant. Klinkt goed, toch?

Maandag 14 februari is het Valentijnsdag. Ga je deze dag uit eten, naar de bios of naar het theater? Of ga je misschien in het weekend ervoor al lekker op pad met of zonder je Valentijn? Bekijk hieronder onze tips!

(Valentijns)Diner

(Valentijns)Diner

Hoe leuk is het om je Valentijn te verrassen met een heerlijk diner? Dat hoef je niet zelf te koken – reserveer alvast een plekje in jullie favoriete restaurant. Hiermee help je ook ons lokale ondernemers!

Grand café De Troubadour: Valentijnsmenu, liefdevolle amuse, sharing voorgerecht, cliché hoofdgerecht (keuze uit 5 gerechten) en zoetsappig dessert

De Rheezerbelten: Valentijn Diner, een romantisch 3 tot 6 gangen Valentijnsmenu en je krijgt een leuk presentje van Bloemenhuis Linz! Ook aan de kinderen is gedacht; de Valentijn Diner Pannenkoek met een ‘love dessert’.

Liever geen Valentijnsmenu? Je kunt uiteraard ook aanschuiven bij je favoriete restaurant in de buurt voor jouw eigen gekozen menu of diner.

Kies een restaurant

Een avondje vermaak

Een avondje vermaak

In Hardenberg zijn er ook genoeg ondernemers die zich inzetten voor jouw vermaak. Zo kun je lekker naar de film in Bios Hardenberg, of een mooie voorstelling in theater De Voorveghter.

Bios Hardenberg
Kun je niet zo goed kiezen naar welke film je wilt? Geen zorgen, de bios heeft al wat voor je bedacht. Wij mogen twee kaartjes weggeven voor een nieuwe Nederlandse rom-kom. De film draait op Valentijnsdag om 20.00 uur.

Hoe kun je deze kaartjes bemachtigen? Houd onze socials goed in de gaten –> Instagram (klik hier) en Twitter (klik hier)

Bezoek één van onze theaters
Ga een avondje uit met je Valentijn en laat je vermaken door getalenteerde acteurs en actrices. Kijk op de site van theater De Voorveghter, Gashouder Dedemsvaart of Theater Dina en koop alvast kaartjes en verras je Valentijn!

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod