Verrukkelijk Vechtdal

Verrukkelijk Vechtdal biedt een rijk programma aan culinaire activiteiten, streekproducten, smaakarrangementen, kookconcepten en smaakroutes, alles gebundeld onder de noemer 'Verrukkelijk Vechtdal'. Verrassend, onverwacht en puur natuur. Culinair pionieren op een inspiratiewebsite vol bijzondere producten, Foodtrends en alles op het gebied van (eco)gastronomie...

Verrukkelijk Vechtdal biedt een rijk programma aan culinaire activiteiten, waarmee gastronomische grenzen worden opgerekt.

Streekproducten, smaakarrangementen en activiteiten, kookconcepten en smaakroutes, alles gebundeld onder de noemer ‘Verrukkelijk Vechtdal’. Verrassend, onverwacht en puur natuur. Culinair pionieren op een inspiratiewebsite vol bijzondere producten, Foodtrends en alles op het gebied van (eco)gastronomie.

Proeven & Slapen

Proeven & Slapen

Laat je inspireren door de gastvrijheid van de logiesverstrekkers in het smakelijke Vechtdal. Er zijn diverse bijzondere plekken waar je kunt overnachten. Wat dacht je van een eeuwenoude boerderij, een sterrenhotel, logeren bij de boer of overnachten op een landgoed? Bekijk de tips en een overzicht van alle foodlover hotels in het Vechtdal.

Lees meer (link naar Verrukkelijk Vechtdal)

Proeven & Doen

Proeven & Doen

Voor alle foodiefools die graag de handen uit de mouwen steken, heeft de culinaire regio Zwolle/Vechtdal talrijke smaakactiviteiten, demonstraties en proeverijen, workshops of kookconcepten om zelf lekker aan de slag te gaan. Ontdek hier wat er allemaal te proeven en te doen is.

Lees meer (link naar Verrukkelijk Vechtdal)

Proeven & Kopen

Proeven & Kopen

Bakkers, brouwers, tuinders, bioboeren. De pure ingrediënten uit het Vechtdal worden verwerkt tot ambachtelijke streekproducten, met respect voor omgeving en milieu. Er worden geen onnodige kilometers gemaakt en het prachtige landschap wordt gebruikt en benut. Door te genieten van de producten uit het Vechtdal help je mee om het gebied in stand te houden. Een win-win situatie! Je vindt in het Vechtdal onder andere wijngaarden, een bessentuin, een echte kaasboerderij, een boerderij waar het zeldzame oud-Hollandse Brandrode rund in de vrije natuur wordt gehouden, ambachtelijke ijshoeves en veel meer. Rondleidingen, workshops of gewoon een bezoekje aan de Boerderijwinkel. Maak kennis met de mensen en het verhaal achter het product! Maak je dagje uit compleet door een arrangement erbij te boeken.

Lees meer (link naar Verrukkelijk Vechtdal)

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod