navigatie overslaan

Tips

Recepten: Dips van Proefkamer het Reestdal

  • Leestijd 1
  • Gelezen 79 keer

Wist je dat eendekroos eigenlijk waterlinzen zijn? Dat veldkers gewoon tussen de stoeptegels groeit en de blaadjes van de geraniums eetbaar zijn? Onvoorstelbaar hè, hoeveel eten er gewoon voor onze neus groeit.

Het is een greep uit de vele weetjes, die wildplukkers zoals Daniël Poolman van Proefkamer Het Reestdal in Dedemsvaart, haarfijn over het voetlicht kunnen brengen. Alles wat hij niet kent, onderzoekt hij tot op de bodem. Benieuwd naar zo'n wildpluk? Lees de blog die Carlo van Waanzinnige Wereld voor ons schreef

Leuke tip. Organiseer je eigen mini-foodwalk. Daniël Poolman stelt speciaal voor Visit Hardenberg drie van zijn recepten beschikbaar.

  1. 3

    Tapenade van wilde munt

    Benieuwd naar deze heerlijke tapenade van wilde munt?

  2. 2

    Aiolie van look zonder look

    Maak de lekkerste aiolie gewoon zelf! Benieuwd naar het recept van look zonder look?

  3. 1

    Pesto van zevenblad

    Mmm.. pesto, heerlijk! Benieuwd hoe je het zelf maakt met zevenblad?

Wat vind je van dit artikel?