Vakantiemagazine 2019

Gratis magazine boordevol tips en inspiratie

Gratis magazine boordevol tips en inspiratie

Het gloednieuwe ‘Regio Hardenberg Vakantiemagazine’ is er! Het magazine staat opnieuw boordevol inspiratie om bezoekers en gasten een fijn verblijf te bieden, maar het magazine is ook voor inwoners om hun eigen regio verder te ontdekken. Deze vijfde editie van dit gezamenlijke magazine is het resultaat van een intensieve samenwerking van partners en versterkt de vrijetijdseconomie.

Hoewel het Vakantiemagazine woensdag 26 juni door de bus valt bij een groot publiek kreeg de familie Ballast 21 juni het eerste exemplaar overhandigd. De familie Ballast bezoekt al 34 jaar de regio en ontvangt daarom het eerste exemplaar bij camping De Pallergarste. Hun verhaal is ook te lezen in het magazine.

Boordevol inspiratie en tips

Hét vakantiemagazine is voor iedereen die de regio Hardenberg wil ontdekken tijdens een verblijf of daguitstap. Dus ook voor de inwoners zelf! Met in totaal 36 inspirerende pagina’s vol foto’s, belevingen, (kindvriendelijke) activiteiten, streekproducten, smakelijke tips en routetips. Nieuw dit jaar is aankondiging van de bucketlist. De bucketlist is op te halen bij het Informatiepunt op de Gedempte Haven in Hardenberg en bevat 20 leuke dingen van de regio die je moet hebben gedaan! De lijst afvinken kan door het bezoeken of beleven van de activiteiten. Voor elke activiteit wordt er een sticker geplakt en met minimaal 15 stickers maak je kans op een ballonvaart. Iedereen ontvangt bij het inleveren van de bucketlist een leuke strandbal.

Stichtingen bundelen hun krachten

De stichtingen op het gebied van promotie bundelen in dit magazine hun krachten om de regio sterker op de toeristische kaart te zetten. Met deze nieuwe editie willen we enerzijds weer heel wat bezoekers en gasten naar onze regio trekken, om de vrijetijdseconomie verder te versterken. Anderzijds is het ook een middel om het ruime aanbod aan ontspanningsmogelijkheden vlakbij huis onder de aandacht te brengen. Kortom; recreëren waar anderen op vakantie gaan!

bekijk het magazine

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod