Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de accommodaties zich in Hardenberg en omgeving?

Vakantie in het Vechtdal

 

Gaat u dit jaar op vakantie in eigen land en wilt u weleens wat anders? Ga dan op vakantie in het Vechtdal! De combinatie van adembenemende natuur en leuke bruisende stadjes zorgt ervoor dat er voor jong en oud wat te beleven is. Ook het uitgebreide aanbod van campings, vakantieparken en hotels zorgt ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt. Boek dus dit jaar eens een vakantie in het Vechtdal en laat u verrassen!

“Vorig jaar hebben wij met het gezin onze vakantie doorgebracht in het Vechtdal. Ik was verrast, maar het was fantastisch!” – Mevr. J. Van de Sanden

De natuur tijdens uw vakantie in het Vechtdal

Laat u tijdens uw vakantie in het Vechtdal betoveren door de indrukwekkende en gevarieerde natuur. De rivier de Vecht slingert er al eeuwenlang door het landschap en zorgt voor vruchtbare grond waarop veel planten en dieren zich thuisvoelen. Tijdens uw vakantie in het Vechtdal kunt u genieten van een wandeling door het bos of over de heidevelden. Of kies voor een lange fietstocht om de omgeving goed te verkennen en maak kennis met alle diversiteit die de natuur te bieden heeft in het Vechtdal. Ook kunt u natuurlijk genieten van de schoonheid van de Vecht zelf en een frisse duik nemen of een bootje huren. Mogelijkheden te over!

Steden tijdens uw vakantie in het Vechtdal

Maar als u minder geïnteresseerd bent in de natuur of gaat voor wat afwisseling kunt u ook een van de omliggende steden en dorpen bezoeken. Breng tijdens uw vakantie in het Vechtdal bijvoorbeeld een bezoek aan Hardenberg, Ommen of Dalfsen. Het oude en bruisende stadscentrum van Hardenberg is bijvoorbeeld erg de moeite waard. Zeker in de zomer is er altijd wel wat te doen en worden er talloze evenementen georganiseerd die leuk zijn om te bezoeken voor uzelf en voor uw kinderen.

Evenementen tijdens uw vakantie in het Vechtdal

In de omgeving worden gedurende het hele jaar allerlei evenementen georganiseerd voor jong en oud. Breng tijdens uw vakantie in het Vechtdal bijvoorbeeld een bezoekje aan het Ballonfestival van Hardenberg of laat u meevoeren door de natuur tijdens de Hardenbergse Fietsvierdaagse. Beide evenementen vinden in de zomer plaats, maar ook als u op een ander moment op vakantie gaat in het Vechtdal zijn er leuke evenementen om te bezoeken. Zo worden er in het najaar namelijk ook sledehondenwedstrijden en een wintermarkt georganiseerd in het Vechtdal. En dit is slechts het topje van de ijsberg. U kunt dus het hele jaar terecht voor een leuke vakantie in het Vechtdal!

Laat uzelf overtuigen en kom naar het Vechtdal!

Op vakantie is het leukst in het Vechtdal en omgeving.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg