Uitleefboek

Beleven & doen

Voor echte avonturiers, jong én oud, die het Vechtdal willen ontdekken. Dit Uitleefboek staat boordevol opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal. Ontdek nog meer van de omgeving met de bijbehorende rugzak. Deze is te huur bij Natuuractiviteitencentrum de Koppel en Natuurkampeerterrein de Klashorst.

 

Het Vechtdal, een populaire bestemming door haar prachtige natuur en vele fiets- en wandelroutes. In die natuur valt zoveel te beleven en te ontdekken!

Dat kan perfect met het Uitleefboek! Vol opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal. Met dit boek leer je de omgeving op een verrassende manier kennen. In het bos, langs de Vecht, op de Oldemeijer en bij groene partijen. In ieder geval allemaal in het Vechtdal.

En is het een dag slecht weer? Ook dan hoef jij je met dit boek geen seconde te vervelen!

Het boek is te koop bij de receptie van de Klashorst, dus kom gerust langs!
Je kunt het Uitleefboek ook online bestellen en het is te koop bij:

  • Boekhandel Heijink, Markt 23 in Hardenberg
  • Informatiepunt regio Hardenberg, Gedempte Haven 6 in Hardenberg
  • Natuuractiviteitencentrum de Koppel, Vechtstraat 8 in Hardenberg
  • De Rheezerbelten, Grote Beltenweg 1B

De kosten zijn €10,00. Mocht je het boek online bestellen en per post willen ontvangen, dan rekenen we €3,75 voor het versturen van het boek.

Wil je het boek online bestellen? Dat kan via de website van de Klashorst.  Zij laten je vervolgens per mail weten hoe je de betaling kunt voldoen.

Bij dit boek hoort een rugzak
Hierin zitten extra spullen die je kunt gebruiken bij de opdrachten. Je hebt de rugzak niet per se nodig om de opdrachten te doen. Maar, het maakt sommige opdrachten net even makkelijker én leuker. Wat je voor een opdracht nodig hebt, is aangegeven bij de opdracht. De rugzak huur je bij De Koppel of De Klashorst. De kosten voor het huren van een rugzak zijn €5,00. We spreken van tevoren even af hoe lang je de rugzak wilt huren.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod