Vier je bruiloft in de gemeente Hardenberg

Trouwen in de gemeente Hardenberg. Dat staat voor natuur, gemoedelijkheid, en een dag om nooit te vergeten. Er komt alleen zoveel geregel bij kijken. Om een deel uit handen te nemen, hebben wij de mooiste locaties in onze regio voor je verzameld. Scheelt weer!

Trouwambtenaar? Kosten? Iets anders?

Wil je meer weten over de trouwambtenaar, of bijvoorbeeld kosten? Kijk dan op deze pagina van de gemeente Hardenberg.

Bruiloft bij Buitenlocatie De Belten

Bruiloft bij Buitenlocatie De Belten

Trouwdag

Brasserie De Belten biedt de ideale trouwlocatie voor jouw bruiloft. Op de schitterende Buitenlocatie en in de sfeervolle Brasserie beleef je de mooiste dag van je leven zo mooi mogelijk. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om dit waar te maken!

De mooiste dag van je leven

Verdient de mooiste locatie van Rheeze: de Buitenlocatie. Deze stellen wij ter beschikking, wanneer je bij ons je bruiloft komt vieren. De elegante boom, de mooie wilde grassen en het licht heuvelachtige landschap: dit zijn slechts enkele redenen om hier te trouwen. Ervaar het zelf: neem contact op en kom langs.

Ga naar de website van Brasserie De Belten

Trouwen bij Klein Oever

Trouwen bij Klein Oever

All inclusive op een trouwlocatie

In het prachtige Reestdal vind je Klein Oever: dé feestlocatie bij uitstek!

Met veel plezier en aandacht verzorgen wij het feest van je leven: jullie trouwdag. Van huwelijksceremonie tot en met het spetterende avondfeest: Klein Oever kan het perfect verzorgen. We regelen deze speciale dag tot in de puntjes. Door de vele mogelijkheden die onze trouwzalen te bieden hebben en de uitstekende catering kunnen alle festiviteiten de gehele dag op Klein Oever plaatsvinden.

Graag kijken we samen met jullie naar de perfecte invulling van jullie trouwdag.

Ga naar de website van Klein Oever

Huwelijk in een authentiek Rijksmonument

Huwelijk in een authentiek Rijksmonument

Huwelijk

Het is weer eens iets anders, je huwelijk vieren in een authentiek Rijksmonument. De unieke Gashouder op het historische Kalkoventerrein is bij uitstek geschikt als bijzondere trouwlocatie.

Je kunt in de Gashouder je complete trouwdag vieren of onderdelen ervan. Ook de huwelijksvoltrekking kan bij ons plaatsvinden.
De sfeervolle, ronde theaterzaal wordt naar wens omgetoverd tot een prachtige trouwzaal met mooie verlichting.
Samen maken we er een onvergetelijke trouwdag van. Ook catering en andere zaken in de Gashouder kunnen geheel naar wens door diverse bedrijven geregeld worden.

Maak rustig een afspraak, wij laten je graag de diverse ruimtes in de Gashouder zien en nemen alle mogelijkheden en wensen door.

Ga naar de website van Gashouder Dedemsvaart

Trouwlocatie De Rheezerbelten

Trouwlocatie De Rheezerbelten

Trouwen in Hardenberg

Trouwlocatie de Rheezerbelten biedt intimiteit en persoonlijke aandacht voor mooiste dag van je leven!

Ga naar de website van De Rheezerbelten

Vier je bruiloftsfeest bij Zaal Mulder

Vier je bruiloftsfeest bij Zaal Mulder

Jouw bruiloft is één van de mooiste dagen in je leven. Daarom weten wij dat het belangrijk is om van deze dag een onvergetelijke te maken.

Van jullie bruiloft maken wij een écht feest!

Een bruiloft is één van de mooiste dagen in je leven. Daarom weten wij dat het belangrijk is om van deze dag een onvergetelijke te maken. Wij bieden diverse mogelijkheden om van jullie trouwdag een dag te maken om nooit meer te vergeten.

Van plechtigheid tot spetterend feest

Afhankelijk van jullie wensen, wordt het hele feest voor jullie tot in de puntjes georganiseerd. Zodat jullie samen met jullie gasten zorgeloos kunt genieten!

Van bruidstaart tot band

Natuurlijk kunnen wij jullie ook assisteren met de bruidstaart, het kiezen van een band of DJ en aankleding, Wij hebben contact met meerdere externe specialisten.

Een avond zoals jullie het willen

Mulder zorgt voor dé perfecte avond, compleet met lekkere hapjes en drankjes. Zo wordt het een avond precies zoals jullie het willen, want wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat het een super afsluitend feest wordt op jullie trouwdag.

Ga naar de website van Zaal Mulder

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod