Theater Hardenberg

Iedere zichzelf respecterende stad heeft zijn eigen theater, zo ook Hardenberg. Het theater Hardenberg, De Voorveghter, is voor de gehele regio een toevluchtsoord om even te ontsnappen aan de realiteit door een van de vele voorstellingen te bezoeken. Gedurende het gehele jaar komen bekende en talentvolle professionele artiesten met hun nieuwste programma’s naar het theater Hardenberg. Daarbij beschikt De Voorveghter ook over een bioscoop met drie gezellige zalen waar de meest actuele films worden gedraaid. U kunt zelfs delen van het theater Hardenberg afhuren voor grote of kleinere groepen. Al met al dus een zeer compleet theater. Laat u dus niet tegen houden en kom zelf een keer een kijkje nemen!

Theater Hardenberg leeft!

Van het theater Hardenberg kan veel gezegd worden, maar niet dat het niet leeft! Bijna iedere avond is er enerverend programma met bekende en minder bekende artiesten die hun kunsten komen vertonen. Het sfeervolle gebouw en de mooie zalen van het theater Hardenberg zorgen ervoor dat mensen uit de regio graag een voorstelling komen bezoeken. Dit zorgt ervoor dat er in de avonduren een hoop te beleven valt in de omgeving van De Voorveghter.

Programma Theater Hardenberg

Ook voor de tweede helft van 2014 heeft het theater Hardenberg een mooi programma. Dit jaar zullen onder andere Hans Liberg, Sara Kroos, the Ashton Brothers en Dolf Jansen het theater Hardenberg nog vereren met een bezoek. Verder staat er nog een behoorlijke verscheidenheid aan acts op het programma. Cabaret-, muziek- en kindervoorstellingen. Iedere doelgroep wordt bediend.

Mogelijkheden theater Hardenberg

Op de vraag wat voor theater Hardenberg nodig had is in destijds geantwoord dat het een multifunctioneel gebouw moest worden vol met entertainment mogelijkheden. De combinatie van theater en bioscoop voldoet daar helemaal aan. Daarbij is het ook mogelijk een deel van het De Voorveghter af te huren. Dit kan voor zowel grote zakelijke als voor kleine particuliere groepen. Concluderend is theater Hardenberg een leuk en sfeervol theater dat zeker een keer een bezoekje waard is. Of het nou in de vorm van bezoek een theatervoorstelling of een bioscoopfilm is, u krijgt er geen spijt van. Het theater Hardenberg, De Voorveghter, wacht op u!

Theater Hardenberg

Een mooi en sfeervol theater annex bioscoop met een gevariëerd programma. Theater Hardenberg is ook geliefd bij veel artiesten, waardoor er ieder jaar weer een mooi aanbod is van bekende artiesten die hun voorstelling komen doen. Kom een keer langs en neem een kijkje in theater De Voorveghter!

Faciliteiten theater Hardenberg

  • Grote theaterzaal (450 stoelen)
  • Kleine theaterzaal (140 stoelen)
  • Bioscoop met drie chique zalen
  • Vier sfeervolle foyers
  • Uitstekende parkeerfaciliteiten
  • Catering met Michelin sterren

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod