Taptoe Hardenberg

De Plaggenmarsch Tuinmeubelen Taptoe Hardenberg is de grote afsluiter van het zomerprogramma van Stad Hardenberg Promotie. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een van de hoogtepunten van de zomer en mag met recht een publiekstrekker genoemd worden. De Taptoe Hardenberg markeert eigenlijk het einde van de zomer en daarmee het begin van de herfst. Dit unieke evenement geniet veel bekendheid in Hardenberg en omstreken maar is daarbuiten nauwelijks bekend. Onterecht. Want de Taptoe Hardenberg is een evenement dat iedereen een keer gezien zou moeten hebben. De sfeer, de entourage en de hoeveelheid publiek maken het tot een mooie belevenis!

Taptoe Hardenberg, wat is het?

Een taptoe is van oorsprong een evenement met als doel om militaire muziek en de diverse krijgsmachtsdelen van Defensie aan een breed publiek te presenteren. Tegenwoordig worden de meeste taptoes, net als de Taptoe Hardenberg, door burgerorkesten gehouden. Dat neemt niet weg dat de Taptoe Hardenberg een mooi evenement is om te bezoeken. Voor de Taptoe Hardenberg worden namelijk ieder jaar weer de beste lokale en nationale orkesten en bands uitgenodigd om hun kunsten te vertonen. Het is ieder jaar weer een mooi schouwspel en een waar muzikaal spektakel. Breng een keer een bezoekje en oordeelt u zelf!

Praktische informatie over Taptoe Hardenberg

In 2014 is het alweer voor 10e keer dat de Taptoe Hardenberg op het programma staat. Een jubileumeditie dus. De Taptoe Hardenberg wordt altijd gehouden in de tweede helft van de maand september. De Markt in Hardenberg zal ook dit jaar weer het decor vormen voor dit prachtige evenement. Ter afsluiting van de Taptoe Hardenberg zal er een vuurwerkshow zijn. Het evenement vindt plaats op 20 september en is voor iedereen vrij toegankelijk. Tijdens de taptoe wordt wel vaak geld opgehaald voor het goede doel waar u uw bijdrage aan kunt doen. Zo wordt plezier gecombineerd met een stukje maatschappelijke betrokkenheid waar ook u deel van uit kunt maken.

Taptoe Hardenberg

Een taptoe is en blijft een uniek evenement en dat geldt zeker voor de Taptoe Hardenberg. Gezellig, gemoedelijk en een groot feest. De Taptoe Hardenberg heeft alles wat u van een taptoe wenst!

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod