Strawberry Fields Festival - zaterdag 24 augustus

Een dag die bruist, verbindt, verbaast en verwondert.

Dompel je onder in een prachtig park. Schuif je zorgen naar morgen. Neem vrienden of familie mee en pák die dag in het park. Met geweldige muziek, heerlijk eten en op & top relaxmomenten.

     

Strawberry Fields Festival

Strawberry Fields Festival

Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken – als die er al zouden zijn – en laat je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van iedere ademhaling en van het lekker luie leven op Strawberry Fields.

Dompel je onder in een prachtig park. Schuif je zorgen naar morgen. Neem vrienden of familie mee en pák die dag in het park. Met geweldige muziek, heerlijk eten en op & top relaxmomenten. Geniet van elkaar. Geniet van het leven. Laat alles gewoon gebeuren. Laat alles over je heen komen. En vier de zomer!

Vóór je, naast je en achter je hoor je muziek en verschijnen verrassende line-ups, terwijl er in de tussentijd van alles te ontdekken valt in de wondere wereld van Great Food. En dan is er nog zoveel méér…‘Cause I’m going to Strawberry Fields Nothing is real There’s nothing to get hung about Strawberry Fields foreve​r.

Lees meer

Line-up

Line-up

Daniel Lohues, Douwe Bob, Navarone, Thijs Boontjes, Judy Blank, Bertolf. The Dawn Brothers, Darlyn, Roots Rising, A Mili, Inge van Calkar, Isa Zwart, Marlijn Weerdenburg, Yasgur, Joris Linssen & Caramba, Hannah Mae, Micah & Julia en Spanjers Dijsseldonk & Planteijdt.

Lees meer of boek je tickets

Tickets 24 augustus

Tickets 24 augustus

Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken – als die er al zouden zijn – en laat je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Naast de reguliere tickets, kun je ook een gezins- groeps- of jeugdticket kopen. Kinderen tot en met 8 jaar mogen gratis het terrein op.

Festival ticket
Voor iedereen vanaf 16 jaar. Kinderen van 9 t/m 15 jaar mogen met een Jeugd ticket het terrein op. Kom je met het hele gezin? Kijk dan even bij de gezinstickets, dit is al snel voordeliger!

‘Cause I’m going to Strawberry Fields Festival’

Ticketprijs: €27,50
Locatie: Strawberry Fields Festival

 

 

 

Bestel je tickets

Strawberry Fields Festival Sleep-over! 

Strawberry Fields Festival Sleep-over! 

Dit jaar hoef je je geen zorgen te maken over hoe je thuis komt, want wij hebben een camping voor je geregeld. Geen zin in gesjouw? Dat is ook niet nodig, want je kunt ook een Festipi boeken!

Check de link voor alle mogelijkheden 

Maak er een heel weekend van!

Maak er een heel weekend van!

Wil je nog langer met je hoofd in de wolken lopen? Dat kan! In de regio Hardenberg zijn voldoende mogelijkheden om lekker te overnachten en dus zondag 25 augustus in de omgeving nog lekker na te genieten van het mooie festival. Zo geniet nog net iets langer van het lekker luie leven ook na Strawberry Fields Festival. In de omgeving zijn ook vele lekkere restaurants te vinden. Bekijk het overzicht!

Bekijk de mogelijkheden

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod