Wonen aan de rand van het mysterieuze Reestdal

In SluisV komen nieuwe gemeentelijke kavels beschikbaar. Op woensdag 6 maart vindt er een inloopbijeenkomst plaats waar je terecht kunt voor meer informatie en waar je je kan inschrijven voor deze nieuwe kavels.

De gemeente Hardenberg biedt zes nieuwe bouwkavels aan voor een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning in Balkbrug, omdat de vraag naar kavels groeit. Het gaat om percelen met een grootte van 275 m² – 597 m². Op www.hardenberg.nl/bouwkavels staat meer informatie.

 

 

Wonen aan de rand van het mysterieuze reestdal

Wonen aan de rand van het mysterieuze reestdal

In Sluis V komen 6 nieuwe gemeentelijke kavels beschikbaar. Op woensdag 6 maart vindt er een inloopbijeenkomst plaats waar je terecht kunt voor meer informatie en waar je je kan inschrijven voor deze nieuwe kavels. De gemeente Hardenberg biedt zes nieuwe bouwkavels aan voor een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning in Balkbrug. Het gaat om percelen met een grootte van 275 m² – 597 m². Ook zijn er nog mooie ruime kavels aan de Zwolseweg beschikbaar uit de eerste fase.

 

Kavels

Kavels

De gemeente Hardenberg biedt zes nieuwe bouwkavels aan voor een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning in Balkbrug. Het gaat om percelen met een grootte van 275 m² – 597 m². Ook zijn er nog mooie ruime kavels aan de Zwolseweg beschikbaar uit de eerste fase.

Hierbij de digitale kavelkaart

 

Lees meer informatie (gemeentelijke website)

Inloopbijeenkomst 6 maart 17.00 – 19.00 uur in ‘t Trefpunt

Inloopbijeenkomst 6 maart 17.00 – 19.00 uur in ‘t Trefpunt

Het Woonteam geeft je graag meer informatie over het bouwen van een huis en de mogelijkheden in Balkbrug. Naast de gemeente heeft ook
Vrieling Makelaardij 14 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen in Sluis V. Vrieling Makelaardij is ook aanwezig bij de inloopbijeenkomst. Tijdens de inloopbijeenkomst start ook de inschrijving voor de nieuwe gemeentelijke bouwkavels.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod