Tips voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer (bijna) in het land aangekomen, maar heeft hij ook voor jou een cadeautje meegenomen?

Vol verwachting klopt ons hart… de goedheiligman komt na een lange reis weer in ons land! Voor alle kinderen een spannende, leuke periode vol pepernoten, schoencadeautjes en natuurlijk pakjesavond!

Kun je niet wachten om Sinterklaas weer te zien? En duurt het aftellen tot pakjesavond te lang? Zing sinterklaasliedjes en bak gezellig samen pepernoten!

Intocht Sinterklaas zaterdag 13 november

Intocht Sinterklaas zaterdag 13 november

Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar weer naar Slagharen! In het pietenhuis in Spanje wordt al druk overlegd hoe of wat maar 1 ding is zeker… ZATERDAG 13 NOVEMBER KOMEN ZIJ WEER AAN IN SLAGHAREN. Nog even geduld dus…

In Hardenberg wordt Sinterklaas binnengehaald met een feestelijke Drive Through. De beste Sint komt daar niet met de boot aan, maar jij kunt de Sint een bezoekje brengen! Hoe leuk is dat?! Kom samen met je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, begeleiders met de auto naar het Wilhelminaplein in Hardenberg voor een gezellige en feestelijke ‘Sinterklaas Drive Through’! Maak van te voren een mooie tekening voor Sinterklaas en geef deze af aan de postpieten die er rondlopen. De Sinterklaas Drive Through vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur en je kan hier alleen per auto aan deelnemen.

Sinterklaas rijdt natuurlijk ook Dedemsvaart niet voorbij! Hij start om 14.30 uur met zijn route door Dedemsvaart en begint bij de Zeven Linden en vervolgt zijn route langs de Julianstraat – Wisseling – Markt – achter De Antenne langs – De Baron – weer terug naar de Julianastraat.

Kom jij ook voor hem zingen? En pepernoten eten?

Intocht Sinterklaas zaterdag 20 november

Intocht Sinterklaas zaterdag 20 november

Natuurlijk komen Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer naar Gramsbergen! Sinterklaas en zijn Pieten komen met de boot aan om 13.00 uur in de Passantenhaven. Tijdens een feestelijke parade zal deze bonte stoet de lichtstad route door Gramsbergen gaan rijden op zoek naar de ring van Sinterklaas.

Daarna komt Sint Nicolaas en zijn Pieten ook aan in Balkbrug.

Zaterdag 20 november kun je Sinterklaas en zijn Pieten vanaf 14.00 uur vinden in het centrum van Hardenberg. De Pakjespiet kwam erachter dat hij nog wat pakjes was vergeten te kopen in Spanje, gelukkig is het assortiment in Hardenberg enorm en zal de Pakjespiet zeker slagen om nog de laatste cadeautjes te kopen. Ook Ozosnel is vanmiddag te vinden in het centrum!

Pietenbezoek in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Pietenbezoek in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Vol verwachting klopt ons hart! Het weekend van 27 & 28 november en 4 & 5 december brengen de pieten een bezoek aan Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Geniet van een pietenbezoek en smul van de lekkerste pepernoten. 4 & 5 december lopen de pieten door het attractiepark om jou een handje pepernoten te geven en misschien wel samen een ritje in een attractie te maken.

Pietenbezoek
Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaasavond wordt in Slagharen feestelijk gevierd met de pieten die door het park lopen. De pieten zullen op sinterklaasavond (zaterdag 27 november en zaterdag 4 december) op bezoek komen en daar de kinderen verrassen. Met cadeautjes en een heleboel gezelligheid zullen ze de kinderen een onvergetelijke sinterklaasavond bezorgen.

Of beleef een onvergetelijk Sinterklaasweekend in Slagharen met een bezoek van Piet bij jouw huisje. Geniet van het Slagharen Sinterklaasfeest, maak heerlijke chocoladeletters in de Chocolate Factory en vergeet je schaatsen niet!

Pietendagen Rheezerbelten 3, 4 en 5 december

Pietendagen Rheezerbelten 3, 4 en 5 december

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 december komen de Pieten weer langs tijdens de Pietendagen bij De Rheezerbelten!
Speel met de Pannenkoeken Pieten en proef de PietenPannenkoek! Natuurlijk ligt er een cadeautje klaar voor alle kinderen. Vier pakjesavond samen met familie of vrienden bij ons in de Rheezerbelten.

Ook kunnen de Pieten vaders en moeders, opa’s en oma’s helpen met het uitdelen van de cadeautjes! De Pieten hebben ons laten weten dat ze er zijn van 16.00 uur tot 19.30 uur.

Heb jij al zin in een pannenkoek van Pannenkoekpiet? Reserveer dan jouw tafel!

4 december rondgang door Sinterklaas

4 december rondgang door Sinterklaas

Zin in een feestje? 4 december trekt Sinterklaas met zijn Pieten tussen 14.00 en 16.30 uur in een bonte stoet door het centrum van Hardenberg.

Spot jij hem?

Zaterdag 4 december komt Sinterklaas met zijn Pieten door Schuinesloot! Vanaf ongeveer 15.00 uur zullen de Sint en de Pieten cadeautjes langs de deuren gaan brengen in Schuinesloot! Kijk op de facebookpagina voor meer informatie.

Ook brengt Sinterklaas weer een bezoekje aan De Krim, dit jaar op zaterdag 4 december. Hij doet hier zijn jaarlijkse rondgang! Wel is het dit jaar anders dan andere jaren. Houd hiervoor de facebookpagina in de gaten!

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod