navigatie overslaan

Balkbrug

Winkelen in Balkbrug is bijzonder. Het is een klein dorp met veel winkels en ondernemingen. De winkels bestaan vooral uit speciaalzaken. Naast de gezellige speciaalzaken, kun je in Balkbrug terecht bij de gezellige cafes en restaurants. Iedere vrijdagavond is er koopavond en zijn de winkels open tot 21.00 uur. Op maandagmorgen zijn de winkels gesloten. Parkeren kun je in het hele dorp gratis (met blauwe schijf).

Dedemsvaart

Dedemsvaart is een gastvrij dorp en heeft een uitgebreid en divers winkelaanbod. Dit maakt Dedemsvaart ideaal voor een gezellig dagje winkelen. Na het winkelen kun je lekker even uitrusten met een hapje en een drankje bij een van de vele sfeervolle cafes, restaurants en lunchrooms. Parkeren kun je in het hele dorp gratis (met blauwe schijf). De openingstijden zijn als volgt: Maandag 13:00 – 18:00, dinsdag 09:00 – 18:00, woensdag 09:00 – 18:00, donderdag 09:00 – 18:00, vrijdag 09:00 – 21:00 en zaterdag 09:00 – 17:00. Kom ook eens langs tijdens één van de koopzondagen.

De winkeliers kunnen zelf hun openingstijden bepalen, hierdoor kunnen de openingstijden van sommige winkels afwijken van bovengenoemde algemene openingstijden.

Ben je toch meer van de markt? Dan is er de weekmarkt op woensdag van 08.00 tot 13.00 uur. Het is een kleine maar aantrekkelijke markt met ongeveer twaalf kraampjes. Ook hier vind je verse, ambachtelijke producten als lokale groenten, kaas, noten, vlees, zuivel en vis. Het marktterrein ligt in het gezellige centrum. Een bezoek aan de markt is dus goed te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

1C3A8828

Gramsbergen

Voor een pittoresk centrum moet je naar het eeuwenoude stadje Gramsbergen gaan. Hier is het winkelaanbod iets kleiner, maar zeker niet minder! En mocht je klaar zijn met shoppen, kun je nog even genieten van een kopje koffie met overheerlijke Slatmanskoek. Of je gaat genieten van diverse bieren bij bierbrouwerij De Mommeriete.

In Gramsbergen is wekelijks op vrijdag koopavond tot 20.30 uur. De winkels zijn op dinsdagmiddag gesloten.

Hardenberg

Hardenberg is een aantrekkelijke winkelstad geworden. Het centrum bestaat uit de bekende ketens, maar ook hippe, nieuwe boetiekjes en horeca. De winkels gaan elke ochtend om 09.00 uur open. Elke donderdag is er koopavond tot 21.00 uur. Ontdek en beleef het prachtige Hardenberg ook eens tijdens één van de koopzondagen.

Maar vergeet de weekmarkt niet! In Hardenberg is op iedere maandagochtend de weekmarkt van 08.00 tot 13.00 uur. Tijdens de weekmarkten staan ongeveer dertig standhouders voor je klaar met verse, ambachtelijke producten als lokale groenten, kaas, noten, vlees, zuivel en vis. Loop je de markt net mis? Kijk dan eens bij één van de boerderijwinkels in de regio.

Slagharen

Wanneer je aan Slagharen denkt, denk je al gauw aan Attractiepark Slagharen. Maar misschien ook aan Verkoophuis Slagharen of Jeha de Meubelconcurrent.

Ook bekende namen als Hennie van der Most en Herman Wehkamp zijn hier geboren. Genoeg grootse invloeden dus! Neem vooral je tijd om eens rond te kijken in alle winkeltjes.