Samen staan we sterk

De regio Hardenberg bloeit normaal in het voorjaar helemaal op. Veel bezoekers, evenementen en gezellige uitjes staan normaal op de agenda. Bertil van Wieren, fotograaf in de regio Hardenberg, legt deze periode op een prachtige manier vast door veel foto's te maken die alles zeggen over deze coronaperiode.

Om deze periode vast te leggen, maakt de fotograaf Bertil van Wieren prachtige foto’s. Hij portretteert mensen die tijdens deze maatregelen soms letterlijk met hun handen in het haar zitten, maar vooral de kracht die de regio Hardenberg in zich heeft. Dus mooie initiatieven of indrukwekkende manieren om toch in contact te komen met elkaar. Er zijn daarom al twee themapagina’s verschenen in Weekblad De Toren hierover. Lees hierover meer, de beelden zeggen eigenlijk genoeg ;).

De Toren, 8 april

De Toren, 8 april

AMUSED

AMUSED

“Het eten is echt net zo lekker als dat wat je bij ons op je bord krijgt”

Luxe dineren met Amused@home
Nu buiten de deur eten door het coronavirus voorlopig niet meer gaat, springen restaurants hier op in met creatieve concepten. Willy Huisken en Chiel de Groot van restaurant Amused Food & Wine kwamen met een professionele oplossing om toch luxe te kunnen eten, Amused@Home. Een uniek en veilige manier om alsnog te kunnen genieten van de culinaire verrassingen van Amused. Aan de hand van instructievideo’s gaan de liefhebbers thuis met de smaakvolle ingrediënten aan de slag. “We laten onze gasten culinair genieten in eigen huis.”

Lees hier het hele verhaal

KAMST MODE

KAMST MODE

“We focussen ons op wat wel kan en leven met de dag. Het is nu vooral omdenken en creatief zijn”

Live modeshow op social media
De winkel ziet er goed uit, je draait op volle stoom en zit vol ambities en dan ineens staat alles op z’n kop. De modebranche wordt door de coronacrisis hard getroffen. Met live modeshows op social media blijft het team van Kamst Mode zichtbaar en in beweging. Een creatieve manier om de verbinding met de vaste bezoekers niet te verliezen én om de nieuwste voorjaarsmode alsnog bij de klant te krijgen.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod