Project van 3 juni 2021 t/m 30 september 2021

Er komt dit jaar weer een gloednieuwe ‘Regio Hardenberg Vakantiemagazine’. Het magazine komt weer vol te staan met inspiratie voor bezoekers om ze een fijn verblijf te bieden, maar het magazine is ook voor inwoners om hun eigen regio verder te ontdekken. Dit gaat de zes editie worden van het gezamenlijke magazine en versterkt hopelijk de vrijetijdseconomie.

Boordevol inspiratie en tips

Hét vakantiemagazine is voor iedereen die de regio Hardenberg wil ontdekken tijdens een verblijf of daguitstap. Dus ook voor de inwoners zelf! Met in totaal 36 inspirerende pagina’s vol foto’s, belevingen, (kindvriendelijke) activiteiten, streekproducten, smakelijke tips en routetips.

Aanmelden activiteiten

Heb je een aanbod dat nog niet is benoemd of onderbelicht is gebleven? Meld dit dan aan via onderstaande contactpersoon. Hierbij de editie van twee jaar geleden, zodat er te lezen is waar het toen over ging. Aanmelden van activiteiten is gratis!

Evenementen graag aanmelden via www.visithardenberg.nl/evenement-aanmelden dan komt dit namelijk direct goed op de website te staan.

Bel of mail naar Loes Waninge, marketingadviseur, gemeente Hardenberg via loes.waninge@hardenberg.nl of 0523-289191 / 06-11690898.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod