Project van 25 maart 2022

Publicaties en nieuwsitems in de media

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om tijdens dit voorjaar veel pers en influencers te mogen ontvangen en relevante mediatitels in te kopen.

Upcoming Nationaal

Eind maart verschijnt er een publicatie over de Hanzesteden Fietsroute in Dagblad Trouw en we hebben afgelopen weekend Lonely Planet magazine te gast gehad in Twente, Haaksbergen. Ook verschijnt er een advertorial over micro-avonturen in de natuur van het Vechtdal. De bloggers van Naturescanner keken hun ogen uit in de Sallandse Duursche Waarden, Droomplekken gaat bushcraften bij de Klashorst en met boswachter Nico Arkes naar Junner Koeland en Erve Vechtdal. In april fietst journalist Nanda Raaphorst de internationale Hanzesteden Fietsroute van Wesel naar Zwolle voor AD Mezza en ToerActief. VisitOost, de Slingers van Salland en de IJssellinie staan eind maart in een mooie spread in de EropUit special van de ANWB Kampioen. Lezers van ANWB.nl en Margriet.nl kunnen namens VisitOost een familieweekend winnen bij Vakantiepark Giethoorn met een klimavontuur bij Klimpark Paasloo. Plus Magazine-lezers krijgen in het voorjaar meer te lezen over de Hanzesteden Fietsroute en eind maart komt Reformatorisch Dagblad watersportdorp Zwartsluis ontdekken. Vestingstad Steenwijk wordt in april aangedaan door de blogster van Mooistestedentrip.nl.

Upcoming Internationaal

Een redacteur van het Belgische magazine De Kampeertoerist is komende week te gast bij onze Overijsselse Hanzesteden voor een mooie reportage, ze overnachten bij de stadscamping in Deventer en bij Camping Molecaten in Hattem. Het bekende blog Nach Holland logeert bij Bed&Boot in Giethoorn en gaat het Nationale park verkennen. Vanuit Das Andere Holland komen kidsreporters van de NRZ en Niederrhein Nachrichten en (kids)bloggers naar Vechtdal, Weerribben-Wieden en Twente.

Uitingen bekijken van 2021? Kijk hieronder!

Rapportage VisitOost

Rapportage Hanzesteden

Rapportage Twente

Rapportage Vechtdal

Rapportage Salland

Heb je vragen of goede ideeën? Neem contact op met Vera of Gertrude via pr@marketingoost.nl.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod