Project van 1 januari 2021 t/m 31 december 2021

Om onze positie in de toeristische- en recreatieve sector in de toekomst te verstevigen hebben Vechtdalondernemers, in samenwerking met overheid, onderwijs en organisaties het initiatief genomen voor de Vakschool 100% Gastvrij. De ambitie van de Vakschool is om uit te groeien tot een toonaangevend instituut in Nederland als het gaat om het opleiden en bekwamen van professionals in de Horeca, Hospitality en Leisure branche.

De vakschool opent op 1 februari 2022 de deuren. Het hart van de Vakschool is vanuit de praktijk aangestuurde BBL vakopleidingen. De Vakschool wil verder contractonderwijs, masterclasses, gastcolleges e.d. gaan verzorgen voor aangesloten bedrijven, in opdracht en voor leerlingen van de vakopleiding. Daarnaast wil de Vakschool dé partner zijn als het gaat om zij-instromers en her-bij en omscholingsvragen in het Vechtdal.

Op 24 maart 2021 was er een webinar waarin de plannen werden toegelicht en ondernemers en organisaties uitgenodigd werden om hieraan mee te werken. Bekijk hieronder de slides die tijdens de webinar zijn behandeld.

Wilt u meer weten over de vakschool? Neem dan contact op met Bert Flierman – projectleider Actieplan Werk Hardenberg via b.flierman@satori.nu of 06-51694423.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod