Pontjes

De regio Hardenberg staat onder andere bekend om rivier de Vecht. Voor veel wandelaars en fietsers is het handig om het water over te steken voor de routes die ze volgen.

Eén van de pontjes in de regio vind je in Rheeze. Hier ligt een pontje dat op zonne-energie aangedreven word. Het pontje bedien je met een knop of draaischijf. Het nadeel is dat het pontje niet erg snel gaat. Om over te steken doe je er ongeveer 20 minuten over. Maar wanneer je op het pontje staat, vliegen de minuten voorbij. Kijk maar eens naar het prachtige uitzicht, je komt gelijk even tot rust.

Het andere pontje ligt aan de Loozensche Linie. Met behulp van het elktrische pontje, die je als je het leuk vind ook zelf kunt bedienen, steek je over de Vecht. Aan de overkant kun je verder fietsen of wandelen naar Gramsbergen of Hardenberg. Het pontje ligt dichtbij Landhoeve de Zwiese, kinderen kunnen hier een kijkje kunnen nemen bij de kinderboerderij en speeltuin en volwassenen kunnen even lekker uitrusten op het terras onder het genot van een hapje en drankje.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod