Ondernemer: Jan en Henny Vogelzang

Hun bedrijf mag dan één van de grootste dakleveranciers van het land zijn, Jan en Henny schreeuwen het niet van de daken. Hun motte luidt: "Doe maar gewoon."

Jan en Henny Vogelzang, Vogelzang Dakelementen

Voor één keer zijn ze niet bescheiden geweest. Ze omarmden hun nominatie en dat leverde Jan en Henny Vogelzang het predicaat Ondernemer van het jaar op. Een titel die ze volop uitdragen. “Het voelt voor ons als een mooie beloning na de crisis, die ons financieel en geestelijk veel energie heeft gekost.” Dankzij de juiste vooruitziende blik zijn ze de recessie goed doorgekomen. Het Dedemsvaartse bedrijf, dat woningen in heel Nederland voorziet van kant-en-klare daken, maakte op tijd een ommezwaai, waarbij de focus werd verlegd van exclusieve woningen naar de startersmarkt.

Ook al rijden hun vrachtwagens af en aan richting het westen van het land, Jan en Henny Vogelzang blijven bewust in Dedemsvaart. “De motivatie en mentaliteit van personeel uit deze regio spreken ons meer aan. Hier zijn de mensen nuchter en weten ze van aanpakken. Daar houden wij van!”

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod