Inwoner: Roelie Brink

AL RUIM 27 JAAR ACTIEF OM HARDENBERG OP DE KAART TE ZETTEN

Wie Roelie Brink zegt, zegt Stad Hardenberg Promotie. Roelie is onlosmakelijk verbonden aan Hardenberg en heeft de gemeente Hardenberg met haar inzet absoluut op de kaart weten te zetten. Ruim 27 jaar steekt zij al haar energie in het promoten van Stad Hardenberg.

Roelie zorgt er vol passie voor dat er in Hardenberg altijd wat te doen is. Daarbij heeft ze oog voor alle betrokkenen. Natuurlijk moeten de bezoekers het naar hun zin hebben, maar ook de vele vrijwilligers worden door Roelie op handen gedragen. Als evenementencoördinator was Roelie Brink betrokken bij alle evenementen die in Hardenberg georganiseerd werden in de afgelopen jaren. Altijd punctueel, wat ze zegt dat doet ze en wel meteen!

“Roelie, in de gemeente Hardenberg kennen we het motto De kracht van gewoon doen en daar ben jij hét voorbeeld van; je doet het gewoon! En dat vind ik bijzonder. Daarbij ben je een warme persoonlijkheid, die oog heeft voor de mensen om je heen, of dat nu gaat om je familieleden of de mensen met wie je te maken hebt tijdens de vele evenementen; je hebt voor ieder een vriendelijk woord! Namens het gemeentebestuur van Hardenberg wens ik je alle goeds voor de toekomst en hoop je nog vaak te zien in Stad Hardenberg!”

Peter Snijders
Burgemeester

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod