Geplaatst op 6 april 2021

Op 24 maart jl. organiseerden wij een eerste webinar om ondernemers en organisatie te informeren over, en te enthousiasmeren voor de Vakschool 100% Gastvrij. Heeft u dit webinar gemist of wilt u graag verder doorspreken…

Op 1 februari 2022 openen de deuren van de Vakschool 100% Gastvrij! Het initiatief is genomen door ondernemers, in samenwerking met overheid, onderwijs en organisaties. Het Vechtdal en de regio Hardenberg is een aantrekkelijk gebied om te wonen, te werken en te recreëren, en gastvrijheid zit in ons DNA. Om onze positie in de toeristische en recreatieve sector in de toekomst te verstevigen, is het nodig om krachten te bundelen als het gaat om gastheerschap en om de kansen en uitdagingen op het gebied van human capital. Wij werken daarom samen aan de Vakschool 100% Gastvrij, van en door de ondernemers uit het Vechtdal, en willen deze samenwerking verder uitbreiden.

Doe mee met het webinar
Op 24 maart jl. organiseerden wij een eerste webinar om ondernemers en organisatie te informeren over, en te enthousiasmeren voor de Vakschool 100% Gastvrij. Heeft u dit webinar gemist of wilt u graag verder doorspreken met initiatiefnemers en ondernemers? Dat kan!
Op dinsdag 13 april organiseren we van 9:00 tot 10:00 uur een verdiepende webinar. Wij hopen dat u na afloop net zo enthousiast bent als wij, zodat wij samen met u de vakschool tot een succes kunnen maken! Op dit moment zijn er al ruim 12 enthousiaste deelnemers aan boord. Een prachtig resultaat!

Aanmelden
Sluit u aan bij deze enthousiaste groep en neem deel aan het webinar. Stuur hiervoor een mail met als titel: ’webinar 13 april’ naar jj.overweg@alfa-college.nl. U ontvangt uiterlijk 2 dagen van tevoren de link voor deelname.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de Vakschool 100% Gastvrij? Neem dan contact op met Mariska Eshuis via Mariska@zandstuve.nl of 06-46886809.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod