navigatie overslaan

22 december 2023

Nieuwe partnerpakketten Das andere Holland én Beleefkrant Overijssel 2024

  • Leestijd 2

Duitsland is dé groeimarkt voor Overijssel! De Duitse vakanties vallen vaak anders dan die in Nederland, wat kan zorgen voor een mooie spreiding van gasten. Duitse gasten waarderen gastvrijheid, denk hierbij aan heldere Duitstalige informatie, maar ook kindvriendelijke accommodaties.

Overijssel biedt relatieve rust en charme in de steden en een stadsbezoek is gemakkelijk te combineren met de groene omgeving. Lees hier meer Take-outs voor je Duitse gast. Vanwege het grote succes van de Beleefkrant van afgelopen voorjaar geven we i.s.m. Libertas Advies in het vroege voorjaar van 2024 weer de Beleefkrant Overijssel uit. Deelname verloopt in combinatie met een partnerpakket.

Vanaf 2024 zijn er nieuwe partnerpakketten: • Scale-up 600 euro per jaar: incl. uitgebreide vermelding op website, update cijfers & trends, SEA Google search campagne en ¼ pagina advertentie Beleefkrant • Grow-up 2250 euro per jaar: uitbreiding op Scale-up met extra: deelname aan social mediacampagne, e-mailmarketingcampagne en ½ pagina advertentie Beleefkrant • Professional 4500 euro per jaar: uitbreiding op Grow-up met extra: bannering campagne, influencermarketing en SEO (beide maatwerk), doelgroep segmentatie en 1/1 pagina advertentie Beleefkrant

Beleefkrant Overijssel De Beleefkrant Overijssel bevat de leukste tips voor een bezoek aan Overijssel voor onze Duitse oosterburen direct over de grens. De krant wordt huis aan huis verspreid in een heel groot deel direct over de grens. We bereiken een kleine 60.000 adressen met de krant, die in februari/maart 2024 uitkomt.

  • 20 pagina’s tabloidformaat full colour
  • Redactioneel uiterlijk, plaats voor enkele advertenties
  • We bedienen de volgende Duitse gebieden: Emsland & Graafschap Bentheim

Wil jij hier als ondernemer ook op inspelen en meeliften op het bereik van Das andere Holland? We helpen je graag op weg! Neem voor meer informatie contact op met je gebiedsadviseur.