navigatie overslaan

Camping en Groepsaccommodatie De Oldemeyer

In het overijsselse Vechtdal camping met christelijke identiteit. Groepsaccommodaties, vakantiehuis en meer.

Voor alle leeftijden heeft camping De Oldemeyer wat te bieden, denk aan een goed en enthousiast recreatieteam in alle vakanties, senioren weken in voor-en najaar met een leuk programma. De camping biedt een prachtig verwarmd zwembad met waterglijbaan, een waterspeeltuin en een overdekte speeltuin. Op elk veldje zijn speeltoestellen aanwezig. Verder is op de camping een grote groepsaccommodatie tot 90 personen en een luxe vakantiewoning voor 14 personen met een hottub. Kijk voor meer informatie op de site www.oldemeyer.nl

In het kort:

*Groepsaccommodaties

*Safaritenten

*Chalets/stacaravans

*Kampeerplaatsen

*Verwarmd zwembad met waterspeeltuin

*Volleybal- en voetbalvelden

*Visvijver

*Grote springkussens/speeltuintjes

*Gezellige kantine met kleine minishop

Doordat de camping gelegen is aan het prachtige staatsbos de Oldemeyer met de gelijknamige natuurzwemvijver biedt het een prachtige omgeving om je te vermaken, te wandelen of te fietsen.

Gezellige christelijke gezinscamping

Voor een gezellige betaalbare gezinscamping ga je naar De Oldemeyer in het Overijssels Vechtdal. Bos, heide, en zandverstuivingen zorgen voor een uniek gebied om te fietsen en te wandelen. De rivier de Vecht ligt op loopafstand om te kanoën of te vissen.

Op de camping zijn alle faciliteiten aanwezig. Tijdens de schoolvakanties en de feestdagen is een super enthousiast animatieteam die allerlei activiteiten organiseert, voor jong en oud.

Gezien de christelijke identiteit is de horeca, zwembad en receptie op zondag gesloten. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar in geval van nood.

Groepsaccommodatie tm 90 pers

Een familieweekend, reunie, teambuilding, schoolkamp? Verzin het maar, de accommodatie is geschikt voor hele grote groepen maar ook voor kleinere groepen is het heel geschikt. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, zoals sportvelden, speeltuintjes, zwembad etc.

Er is een goede geluidsinstallatie, gratis wifi in de accommodatie. De akoestiek is heel fijn.

Je bent van harte welkom om de accommodatie een keer te bekijken.

Categorieën