Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de accommodaties zich in Hardenberg en omgeving?

Overnachten in het Vechtdal

 

Wilt u een paar dagen of weken weg in eigen land? Kom dan overnachten in het Vechtdal! Dankzij het uitgebreide en gevarieerde aanbod aan overnachtingsmogelijkheden is het Vechtdal dé plek voor het doorbrengen van uw vakantie of weekend weg. En wanneer u er inderdaad voor kiest om naar het Vechtdal te komen kunt u bij Visit Hardenberg kiezen uit de beste campings, huisjes en hotels van de regio. Kom bijvoorbeeld overnachten in het Vechtdal om te fietsen of te wandelen door de bossen, langs het water of door de uitgestrekte weilanden en heidevelden. Of breng een bezoekje aan een van de leuke steden en dorpen in het Vechtdal, zoals Hardenberg, Ommen of Dalfsen. Tijdens, maar ook buiten, de speciale evenementen is dit namelijk meer dan de moeite waard.

Overnachten in het Vechtdal, de natuur

Als u komt overnachten in het Vechtdal kunt u genieten van de fantastische en gevarieerde natuur die de omgeving kenmerkt. Gevormd door de rivier de Vecht is het Vechtdal enorm vruchtbaar en geschikt voor een grote verscheidenheid in flora en fauna. Ontdek bijvoorbeeld de bossen in de omgeving te voet of op de fiets, alleen of georganiseerd (bijvoorbeeld met de jaarlijkste Hardenbergse Fietsvierdaagse). Verder kunt u wanneer u gaat overnachten in het Vechtdal genieten van heidevelden en weilanden. En natuurlijk mag de ruggegraat van het Vechtdal, de Vecht, ook niet worden vergeten. Ga vissen, zwemmen of varen op het water. Leuk voor zowel volwassenen als kinderen!

Overnachten in het Vechtdal, de steden

Tijdens het overnachten in het Vechtdal moet u ook zeker niet vergeten om de verschillende steden en dorpen aan te doen. Het bruisende karakter van de steden en het vriendelijke karakter van de mensen zullen u betoveren. Kom bijvoorbeeld naar Hardenberg en bekijk het stadscentrum waar hier en daar nog kenmerken te zien zijn van de eeuwenoude geschiedenis, zoals een deel van de oude stadsmuur. Maar als u toch naar Hardenberg komt wanneer u komt overnachten in het Vechtdal moet u ook beslist naar een van de jaarlijkse evenementen die worden georganiseerd. Een echte aanrader is het Ballonfestival dat ieder jaar in Hardenberg plaats heeft. Ieder jaar komt iedereen in het Vechtdal naar Hardenberg om tientallen luchtballonnen op te zien stijgen langs de oever van de Vecht, vergezeld door de tentfeesten en livemuziek die daarbij horen. Dit is dus zeker een aanrader als u komt overnachten in het Vechtdal.

Overnachten in het Vechtdal, de evenementen

Maar naast het Ballonfestival van Hardenberg wordt er gedurende het gehele jaar van alles georganiseerd dat absoluut de moeite waard is. Zo is er voor de natuur- en fietsliefhebbers de jaarlijkse Hardenbergse Fietsvierdaagse. En als u in december komt overnachten in het Vechtdal kunt u een bezoekje brengen aan de jaarlijkse Hardenbergse Wintermarkt. Verder worden het gedurende het hele jaar ook in de andere steden en dorpen allerlei verschillende evenementen georganiseerd die u absoluut móét bezoeken wanneer u komt overnachten in het Vechtdal!

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er geen spijt van krijgen.

Bekijk alle bedrijven in Hardenberg