Olympia’s Tour

De hele middag is er op de Markt de mogelijkheid een kijkje te nemen in de ploegenwagens. Ook is door DPL Licht&Geluid Multimedia mogelijk gemaakt dat de etappe live te volgen is op een groot scherm op de markt.

De gemeente Hardenberg ontvangt op zaterdag 19 oktober opnieuw een aansprekend wielerevenement. De derde etappe van Olympia’s Tour heeft die dag een start en aankomst gepland in Hardenberg. Het startschot voor een etappe over 145,5 kilometer klinkt om 13.30 uur op de Markt, om 16.50 uur wordt de finish verwacht op de Burgemeester Bramerstraat. De route voert door de gehele gemeente. Tot de favorieten voor de dagwinst behoort Coen Vermeltfoort, de renner die ooit al een OT-etappe won in zijn eigen gemeente.

 

BEDRIJVENTIJDRIT

BEDRIJVENTIJDRIT

Meerdere teams uit de gemeente Hardenberg, die sponsor zijn vanOlympia’s Tour, gaan zaterdag 19 oktober vanaf 14.00 uur de strijd met elkaar aan op de fiets. Ze hebben de beste wielrenners uit hun organisatie gestrikt om mee te doen aan de bedrijventijdrit over circa 36 kilometer. Deze ploegen fietsen een verkort parcours.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod