De regio Hardenberg, met <1,5m> afstand de leukste!

Wij wensen je een fijne zomer! Deze zomer is voor bijna iedereen anders dan andere jaren. Hoewel er stap voor stap meer ruimte komt, heb je jouw vakantieplannen door de coronamaatregelen misschien aangepast. Blijf je deze zomer thuis? Dan zit je in de regio Hardenberg goed!

Met het prachtige Vecht- en Reestdal heeft de regio veel te bieden. Dat valt al jaren in de smaak bij de vele bezoekers. De gemeente Hardenberg staat bekend als vakantieregio door de rust, ruimte én gastvrijheid.

Het ziet er allemaal weer een stuk zonniger uit, maar die ongenode gast is nog niet vertrokken! Daarom blijven we samen ons best doen om corona onder controle te houden. Dat doen we door ons aan de basisregels te houden: houd 1,5 meter afstand en vermijd drukte. Om ervoor te zorgen dat we ons aan de basisregels kunnen houden zijn er op diverse plekken aanpassingen gedaan.

Elkaar de ruimte geven hoeft niet minder leuk te zijn! Ook op afstand is er genoeg te beleven in de regio Hardenberg. Op deze website kan je je laten inspireren.

Veel te beleven

Veel te beleven

In de regio Hardenberg valt er veel te beleven! In dit boekje vind je alle informatie die je tijdens je verblijf nodig hebt. Een handige plattegrond met de belangrijkste bezienswaardigheden, de leukste hotspots en culinaire plekjes. De regio Hardenberg is onderdeel van het Vecht- en Reestdal en met recht dé vakantieregio. Ook lees je richtlijnen over corona om samen veilig vakantie te vieren. Er is genoeg te doen en beleven.

Bekijk het boekje online

Bekijk het boekje met leuke tips

Acht 'Zeker Doen-Tips'

Acht 'Zeker Doen-Tips'

Als je in de regio Hardenberg verblijft en woont zijn er 8 dingen die je zeker gedaan moet hebben! Laat je verrassen en ontdek de regio op een andere manier!

Lees meer over deze leuke tips

Bezoek de horeca

Bezoek de horeca

De horeca in de regio Hardenberg hebben zich volledig aangepast en staan weer klaar voor jou! Zoek alvast jouw plekje uit, reserveer en geniet vooral weer van de mogelijkheden.

Geniet weer van een terrasje of uiteten

Vijf tips van de boswachter

Vijf tips van de boswachter

Natuur in de regio Hardenberg

Natuur in de regio Hardenberg

De regio Hardenberg kent twaalf prachtige en zeer verschillende natuurgebieden. Overal is het heerlijk wandelen, maar er zijn nog meer recreatieve mogelijkheden! Bekijk het overzicht.

Beleef de natuur

Belevingskaart

Belevingskaart

Het boekje met <1,5m> afstand de leukste biedt je in één overzicht wat er allemaal te beleven is. Wil je hier meer over weten? Op deze site staat alles beschreven.

Beleef de regio Hardenberg

Veilig eropuit

Veilig eropuit

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod