Speel een spelletje: Memory!

Een memoryspel spelen? gewoon DOEN! Het oude bekende maar nog steeds super leuke spel: Memory! Wie is er niet groot mee geworden? Een spel geschikt voor bijna alle leeftijden, dus met dit spel krijg je iedereen aan tafel ;).

Ook is het spel goed voor je kortetermijngeheugen! Een win win situatie dus, vooral als je ook nog eens wint ;). Kun je niet wachten om het te spelen? Je hebt eigenlijk niet veel nodig, alleen een printer om de kaarten (2x) te printen en een schaar om de plaatjes uit te knippen. Je vindt het enige, echte ‘Gewoon Doen Memoryspel’ hier:

Memoryspel gewoon doen

Veel speelplezier!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Het spel is eigenlijk heel simpel. Zodra je de plaatjes hebt uitgeknipt, leg je ze allemaal op de kop op tafel. Je gaat op zoek naar twee dezelfde plaatjes. Om de beurt mag je twee plaatjes omdraaien. Heb je twee dezelfde plaatjes omgedraaid? Dan heb jij dit plaatje gewonnen en mag je de plaatjes bij jou neerleggen. Dan blijft het nog steeds jouw beurt en mag je er weer twee omdraaien, wanneer je weer twee dezelfde pakt mag je weer een keer enz. Wanneer je niet weer twee dezelfde plaatjes pakt is het de beurt aan iemand anders. Het spel is afgelopen wanneer alle plaatjes van tafel zijn. Degene met de meeste plaatjes is de winnaar!

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod