Wij hebben de volgende overnachtingsmogelijkheden voor je gevonden in de Meivakantie:

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de overnachtingsmogelijkheden zich in Hardenberg en omgeving?

Meivakantie Overijssel 2016

 

Wilt u de Meivakantie 2016 doorbrengen in Overijssel. Het ‘echte’ vakantiegevoel krijgt u tijdens de meivakantie 2016 in Overijssel. In de omgeving Hardenberg vindt u altijd de juiste kampeermogelijkheid. Rondom Hardenberg liggen ontzettend veel vakantieparken, hotels en B&B’s die tot de allerbesten van Nederland behoren. Hardenberg ligt in het Vechtdal, dat zeker tijdens de Meivakantie in Overijssel 2016 zeer geschikt is om te bezoeken. De uitgestrekte bossen, heides en pittoreske dorpen bieden een geweldige Meivakantie in Overijssel.

Heeft u wel eens gehoord van de term ‘Best Camping’? Die titel geeft de ANWB jaarlijks aan een select aantal campings in Nederland. De titel wordt alleen vergeven als een camping kan voldoen aan de hoogste eisen voor accommodaties, voorzieningen en de ligging. Er liggen maar liefst 5 ‘Best Campings’ in de omgeving Hardenberg en dat maakt de omgeving dé plek voor het vieren van de meivakantie in Overijssel!

‘’Wij hebben vorig jaar een geweldige tijd gehad tijdens de Meivakantie in Overijssel. Door de overvloed aan natuur is het heerlijk om in deze tijd van het jaar vakantie te vieren!” Mevr. F. Hendriks.

Beleef het tijdens de Meivakantie 2016 in Overijssel

Tijdens de meivakantie 2016 is er in Overijssel ontzettend veel te doen. Door de uitgestrekte bossen en heides kunt u lange wandel– en fietstochten maken. Bovendien zijn er tal van leuke attracties, zoals bijvoorbeeld Ponypark Slagharen. Ook het centrum van Hardenberg is gezellig, met veel veel winkels en restaurants. Dus wilt u de meivakantie in Overijssel beleven bekijk dan snel één van de mooie vakantieparken die de omgeving te bieden heeft. Of u nu basic wilt kamperen of luxe, met uw partner of het hele gezin, en of u nu jong of oud bent, iedereen vermaakt zich tijdens de meivakantie Overijssel 2016!

Vier uw meivakantie 2016 in Overijssel

Waarom de meivakantie 2016 in Overijssel vieren? Omdat u in Overijssel kunt genieten van de prachtige natuur in de lente. ’s Ochtend luistert u vanuit uw tent naar de vogeltjes, u hoort de Vecht rustig kabbelen door het landschap en u voelt dat de zon langzaam opkomt. De kinderen zijn al aan het spelen, de eitjes staan op voor het ontbijt en ondertussen geniet u in alle rust van uw kopje koffie en krantje. Dat is kamperen tijdens de meivakantie Overijssel 2016!

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg