Welkom thuis in Marslanden

Marslanden is een ruim opgezette woonwijk in Hardenberg. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk. Met rust, ruimte én allerlei voorzieningen in de buurt. In de directe omgeving ligt veel groen & water. Je staat binnen no-time midden in de natuur! De wijk heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand. In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt je er al snel thuis!

De wijk  wordt in noordelijke richting uitgebreid. Als eerste wordt gebouwd in ‘De Cirkel’. Dit gebied grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. Er is ruimte voor vrijstaande woningen, maar ook voor twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen. Er worden koop- en huurwoningen gebouwd in verschillende prijsklassen.

Marslanden welkom thuis

Vrije kavels

De gemeente Hardenberg geeft  vrije kavels uit voor een vrijstaande of een twee-onder-een-kapwoning. Wil je meer weten? Neem dan contact op met het woonteam van de gemeente. Het woonteam helpt je jouw woonwens te vervullen. Zij weten precies welke kavels nog beschikbaar zijn. Ze begeleiden je dus bij het kopen van een kavel. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer 14 0523 of door een e-mail te sturen naar woonteam@hardenberg.nl 

Nieuwbouwwoningen

Ontwikkelaar Roosdom Tijhuis bouwt in De Cirkel twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen bouwen, in verschillende prijsklassen.

Ontwikkelaar Heutink uit Genemuiden bouwt in Marslanden vrijstaande, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en  rijenwoningen. Ter Steege Hardenberg bouwt in De Cirkel 16 twee-onder-een-kap en rijenwoningen in verschillende prijsklassen.

Van Dijk Groep, Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg, Dijkhuis Aannemersbedrijf en Bouwbedrijf Kampman bouwen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen.

Huurwoningen
De gemeente Hardenberg heeft afspraken gemaakt met woningstichting De Veste over de bouw van sociale huurwoningen. Ook ontwikkelaar Roosdom Tijhuis maakt hierover afspraken.

Planning Marslanden

Het bestemmingsplan maakt de nieuwbouw van woningen mogelijk in de Marslanden. Dit plan is onherroepelijk. Het bouwrijp maken van deelgebied De Cirkel is daarom eind 2017 gestart. Als alles dus volgens planning verloopt, kan de bouw van woningen starten in het tweede kwartaal van 2018. Binnenkort volgt meer informatie hierover!

Marslanden

Verdere uitbreiding Marslanden

Eerst worden de woningen in De Cirkel gebouwd. Daarna wordt Marslanden verder uitgebreid. Er wordt dan gestart met woningbouw in deelgebied Marshoogte. Dit gebied ligt namelijk tussen de bestaande bebouwing van het centrumgebied en De Vlinder en de Plaggemarsweg. Hier worden circa 160 woningen gebouwd.

 

Marslanden. Welkom thuis!

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod