Welkom thuis in Marslanden

Marslanden is een ruim opgezette woonwijk in Hardenberg. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk. Met rust, ruimte én allerlei voorzieningen in de buurt. In de directe omgeving ligt veel groen & water. Je staat binnen no-time midden in de natuur! De wijk heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand. In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt je er al snel thuis!

Bouw zelf je woning in Marslanden

Bouw zelf je woning in Marslanden

De Hardenbergse woonwijk Marslanden wordt in noordelijke richting uitgebreid. Deelgebied De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. De gemeente Hardenberg geeft vrije kavels uit voor een vrijstaande of een twee-onder-een-kapwoning. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar waar jij het huis van je dromen kunt bouwen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met het woonteam van de gemeente. Het woonteam helpt je jouw woonwens te vervullen. Zij weten precies welke kavels nog beschikbaar zijn. Ze begeleiden je dus bij het kopen van een kavel. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer 14 0523 of door een e-mail te sturen naar woonteam@hardenberg.nl

Nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoningen

Ontwikkelaar Roosdom Tijhuis bouwt in De Cirkel twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen, in verschillende prijsklassen. De verkoop van 20 woningen is gestart. Het aanbod bestaat uit 6 rijwoningen en 14 halfvrijstaande woningen. Er zijn nog woningen beschikbaar.

Ter Steege Bouw Vastgoed bouwt in De Cirkel twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. De verkoop is gestart. De 6 twee-onder-een-kapwoningen zijn comfortabele gezinswoningen die in een eigentijds en onderscheidend ontwerp sleutelkaar worden gebouwd. De 4 rijwoningen zijn allemaal verkocht en worden gebouwd. Deze aangename woningen bieden ruimte voor het hele gezin. Eigen inbreng met betrekking tot de indeling en uitvoering is mogelijk. Wil je meer weten over dit project? Bekijk dan de projectwebsite www.wonenindecirkel.nl.

Ontwikkelaar Heutink uit Genemuiden bouwt in Marslanden vrijstaande, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en rijenwoningen.
Van Dijk Groep, Dijkhuis Aannemersbedrijf en Bouwbedrijf Kampman bouwen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen.

 

 

 

 

Welkom thuis in Marslanden

Welkom thuis in Marslanden

Marslanden is een ruim opgezette woonwijk in Hardenberg. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk. In de directe omgeving ligt veel groen & water. Je staat in no time midden in de natuur! De wijk heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt je er al snel thuis!

Huurwoningen

Huurwoningen

De gemeente Hardenberg heeft afspraken gemaakt met woningstichting De Veste over de bouw van sociale huurwoningen. Ook ontwikkelaar Roosdom Tijhuis maakt hierover afspraken.

Verdere uitbreiding Marslanden

Verdere uitbreiding Marslanden

Eerst worden de woningen in De Cirkel gebouwd. Daarna wordt Marslanden verder uitgebreid. Er wordt dan gestart met woningbouw in deelgebied Marshoogte. Dit gebied ligt namelijk tussen de bestaande bebouwing van het centrumgebied en De Vlinder en de Plaggemarsweg. Hier worden circa 160 woningen gebouwd.

Eerst worden de woningen in De Cirkel gebouwd. Daarna wordt Marslanden verder uitgebreid. Er wordt dan gestart met woningbouw in deelgebied Marshoogte. Dit gebied ligt namelijk tussen de bestaande bebouwing van het centrumgebied en De Vlinder en de Plaggemarsweg. Hier worden circa 160 woningen gebouwd.

Marslanden. Welkom thuis!
Havezate Es

Havezate Es

De Marslanden wordt uitgebreid met woningen in het duurdere segment. Ter hoogte van buurtschap Collendoorn is in het gebied Havezate Es ruimte voor circa 90 vrijstaande woningen op ruime kavels. Het plan houdt rekening met het bijzondere landschappelijke en cultuurhistorische karakter van het gebied.

Deelgebied Havezate Es krijgt het karakter van een zelfstandig buurtschap. Bomen, lanenstructuren en hoogteverschillen blijven behouden. In z’n algemeenheid is de bedoeling dat de woningen in Havezate Es goed passen in de landelijke omgeving, met een boerderijachtig of landhuiskarakter. Meer infomatie vind je op www.hardenberg.nl/marslanden

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod