Welkom thuis in Marslanden

Marslanden is een ruim opgezette woonwijk in Hardenberg met woningen op royale kavels. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk. Met rust, ruimte én allerlei voorzieningen in de buurt. In de directe omgeving ligt veel groen & water. Je staat binnen no-time midden in de natuur! De wijk heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand. In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt je er al snel thuis!

De wijk Marslanden wordt in noordelijke richting uitgebreid. Als eerste wordt gebouwd in ‘De Cirkel’. Dit gebied grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. Er is ruimte voor vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen. Er worden zowel koop- als huurwoningen gebouwd in verschillende prijsklassen.

Marslanden welkom thuis

Vrije kavels

De gemeente Hardenberg geeft in Marslanden vrije kavels uit voor een vrijstaande of een twee-onder-een-kapwoning. De inschrijving voor een kavel start op het Woonevent Hardenberg.

Nieuwbouwwoningen

Ontwikkelaar Roosdom Tijhuis bouwt in De Cirkel twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen bouwen, in verschillende prijsklassen.

Ontwikkelaar Heutink uit Genemuiden bouwt in Marslanden vrijstaande, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en  rijenwoningen. Ter Steege Hardenberg bouwt in De Cirkel 16 twee-onder-een-kap en rijenwoningen in verschillende prijsklassen.

Van Dijk Groep, Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg, Dijkhuis Aannemersbedrijf en Bouwbedrijf Kampman bouwen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen.

Huurwoningen in Marslanden
De gemeente Hardenberg heeft afspraken gemaakt met woningstichting De Veste over de bouw van sociale huurwoningen in Marslanden. Ook ontwikkelaar Roosdom Tijhuis maakt afspraken met De Veste over de bouw van sociale huurwoningen.

Planning

Het bestemmingsplan dat de nieuwbouw van woningen mogelijk maakt is onherroepelijk. Het bouwrijp maken van deelgebied De Cirkel start in het vierde kwartaal van 2017. Als alles volgens planning verloop, kan de bouw van woningen in de loop van het tweede kwartaal van 2018 starten.

Marslanden

Verdere uitbreiding Marslanden

Nadat de woningen in De Cirkel zijn gebouwd, wordt Marslanden verder uitgebreid met woningbouw in deelgebied Marshoogte. Dit gebied ligt tussen de bestaande bebouwing van het centrumgebied en De Vlinder en de Plaggemarsweg. Hier worden circa 160 woningen gebouwd.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod