Maandoverzichtjes

Mis geen enkel evenement dankzij de handige maandoverzichtjes!

Aan de hand van prachtig, getekende handlettering worden (bijna) alle evenementen getekend op een geeltje. Elke maand worden deze overzichtjes geplaatst op de social mediakanalen, Twitter, Facebook en Instagram van de Kracht van Gewoon Doen. Op deze pagina kan je ze eens rustig bekijken. Alle evenementen zien? Kijk dan op www.visithardenberg.nl/evenementen

 

Maart

Maart

De lente begint (bijna) weer…. het is maart! Wat zijn er deze maand voor activiteiten? Bekijk het in het overzicht hieronder.

Evenementenpagina maart 2020

Februari

Februari

Februari, de maand van Valentijnsdag, carnaval en wachten op de lente.. Wat is er deze maand allemaal te doen? Bekijk het in het overzicht hieronder.

Evenementenpagina februari 2020

Januari

Januari

Een nieuw jaar en een nieuwe maand. Wat is er deze maand allemaal voor leuks te doen? Bekijk het in het overzicht hieronder.

Evenementenpagina januari 2020

December

December

De maand vol cadeautjes, gezellig samen zijn, veel eten ennn natuurlijk ook evenementen! Benieuwd welke evenementen? Bekijk ze in het overzicht hieronder.

Evenementenpagina december 2019

November

November

Sinterklaas is weer (bijna) in het land aangekomen, maar heeft hij ook voor jou een cadeautje meegenomen?

Vol verwachting klopt ons hart… de goedheiligman komt na een lange reis weer in ons land! Voor alle kinderen een spannende, leuke periode vol pepernoten, schoencadeautjes en natuurlijk pakjesavond! Ben jij er om hem te verwelkomen? Samen met zijn Pieten wordt hij in de verschillende kernen groots onthaald.

Kun je niet wachten om Sinterklaas weer te zien? Of wil je weten wanneer je inkopen kunt doen? Hieronder enkele tips van Sinterklaas.

Duurt het aftellen tot pakjesavond te lang? Zing sinterklaasliedjes en bak gezellig samen pepernoten! Of ga nog één van de evenementen in het overzicht hieronder.

Evenementenpagina november 2019

Oktober

Oktober

De maand waarin de klok een uurtje achteruit gaat en de bladeren verkleuren en van de bomen vallen, oktober is begonnen! Maar ook de maand waarin de theaters weer beginnen met voorstellingen je lekkere dingetjes kunt proeven tijdens Hardenberg proeft. De maand van spelletjes, zoals de sjoelmiddag of bingo in ’t Trefpunt in Balkbrug. En de maand van beurzen, zoals Bouw Compleet, For Your Wedding, Crea Weekend najaar, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen en festivals zoals Urban Rebels en Super Fout in de evenementenhal Hardenberg. De maand vol wielen, zoals de motormarkt en Olympia’s tour in Hardenberg. Leuke activiteiten voor kinderen, zoals fruittaartjes of steenuiltjes maken of de herfst knutselmiddag. Of de fruitpersdag in De Koppel, wandelen met gids bij de Ommerschans, neem een kijkje bij de Internationale Vechtrace of de diertjes bij de Vechtdalshow. Kortom, er zijn weer genoeg activiteiten! Meer zien? Kijk op www.visithardenberg.nl/evenementen

Evenementenpagina oktober 2019

September

September

Het is alweer september.. De herfst ligt op de loer. Geniet daarom van de laatste zonnige zomerdagen. En bezoek eens één van de vele evenementen in de regio. Wijnfeest Reestlandhoeve, Gramsbergen Lichtstad, De Toren Taptoe, Jazzfestival Hardenberg, Camperbeurs, Rommelerie, Open Monumentendag, Braderie en vlooienmarkt in Dedemsvaart, Vechtdal Fietsvierdaagse, Trekkertrek & Rommelcross Schuinesloot, Dirty Monkey Run, Høken met de Heinoos in Bergentheim, Truckersdag Hardenberg, Bushcraft, Najaarsloop Dedemsvaart, Hardstikke Cultuur, Baalder festival, Stedekunst Manifestatie Gramsbergen, Bengelpop Slagharen of Let’s Dance in Hardenberg! Kijk voor meer op www.visithardenberg.nl/evenementen

Evenementenpagina september 2019

Augustus

Augustus

Het is alweer augustus, de maand vol evenementen! Ga je deze maand niet op vakantie? Dan zijn er weer genoeg leuke evenementen in de omgeving om naartoe te gaan. Benieuwd naar het boerenleven? Neem dan een kijkje bij de fjordenpaardenkeuring, traditionele oogstdag, verwendag de boer als gastheer of fiets mee met op stap op de boerderij! Zin in feestje? Feest mee het Slobberfeest, Bargn’s pop (ipv Wat woj nou dah), Kiezelrock, Oranjefeest, jeugddisco, Strawberry Fields Festival en Pleinfestijn. Neem een kijkje op de boerenmarkt in Oud-Bergentheim of IJshoeve Bosman De Krim, Gramsbergen Lichtstad, Springkussenfestival, Lego bouwblokjes, visserij en braderiedag, Trekkerslep, Standwerkersconcours of Reestdal Fun Run. Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen! Benieuwd wat? Kijk op www.visithardenberg.nl/evenementen

Evenementenpagina augustus 2019

Juli

Juli

Vandaag is het alweer de eerste dag van juli! De maand van de ontspanning, veel mensen gaan deze week op vakantie, maar er zijn ook veel evenementen. Een maand vol sport met Mijn Fysio Klepperstadloop, Dion Triathlon, Klepperstad viswedstrijd, Op stap op de boerderij en de fiets4daagse. Maar ook qua muziekactiviteiten is er genoeg te doen, denk aan Hardenberg daar zit muziek in (28 juli), Rock your boots festival, Op de kleppe in ’n Arnbarg en dansen aan de Vecht. En wat dacht je van Dedemsvaria, Nostalgische wasdag, Bouwvakfeest, Belties braderiedag, Landbouwdag, Verwendag boer als gastheer, Balkbrug’s truckfestijn, Boekenmarkt, Powerspektakel, Boeldag en Kunstmanifestatie Hardenberg-Beeldenstad! Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen. Kijk voor alle activiteiten op www.visithardenberg.nl/agenda

 

Evenementenpagina juli 2019

Bekijk het volledige overzicht

Juni 2019

Juni 2019

In Juni staat de kalender alweer bomvol met mooie evenementen. Deze maand begon met het Vechtival, vervolgt door wandelvierdaagses, Boerderijdagen, Freestylegames en als afsluiting het Ballonfestival!

Evenementenpagina juni 2019

 

Bekijk het volledige overzicht

Mei 2019

Mei 2019

In mei leggen alle vogels een ei, is het meimaand fietsmaand, maar het is ook de maand van… dodenherdenking en bevrijdingsdag, lekker springen tijdens het springkussenfestival, verschillende wandelvierdaagsen, struinen over marktjes, swingen tijdens de feestweek Kloosterhaar of Rheezerveen/Heemserveen, Kronkelpop, Monkeyfest, Fest-Event, motors kijken tijdens motor treffen, hardlopen met de Vrieling City Run Hardenberg of Koggel Run Balkbrug, trekkers, vrachtwagens, oldtimers en natuurlijk nog veel meer!

Evenementenpagina mei 2019

Bekijk het volledige overzicht

April 2019

April 2019

April doet wat hij wil… Maar als je nog niet weet wat jij wil doen deze maand, dan heb we een aantal tips voor je! Wat dacht je van lekker struinen op de kermis in Hardenberg of op de vlooienmarkt. Lachen tijdens de voorstellen van humor met een boodschap of herinneringen ophalen tijdens het WO2 café. Voor de ukkies een boekstartcafé  of help de boswachter en ga lekker knutselen tijdens de verschillende kindermiddagen, het repair café of in het crea weekend. Kijken naar de cross tijdens de internationale Jacobsgroep grasbaan races  of lekker wandelen in het Reestdal of in de Palmpasen optocht. Losgaan op de muziek uit de 90’s tijdens pump up the 90’s, van the psalm project of in de feestweek van Lutten. Losgaan doe je ook tijdens de Koningsnachten en -dagen. En uiteraard met Pasen gezellig samen naar buiten of naar Hardenberg buiten.

Evenementenpagina april 2019

 

Bekijk het volledige overzicht

Maart 2019

Maart 2019

Poeh, wat gaat het snel! Het is alweer maart, de maand waarin de voorjaar begint en natuurlijk carnaval! Met carnavalsoptochten in Gramsbergen, Dedemsvaart en Slagharen op 2 maart. Ook de slipjacht in Hardenberg en de fruitbomen enten & repair café in De Koppel is morgen, 2 maart. Deze maand zijn er weer kindermiddagen, vlooienmarkten en evenementen in de Evenementenhal: Circus Renz International, Transport compleet en Dutch Poultry Expo. Maart is natuurlijk ook een sportieve maand met Paard Balkbrug, de voorjaarsloop in Dedemsvaart en de Gramsberger Torentocht. Nationale Pannenkoekendag, Klepperstad Kroegendrive en een magische middag.. Kortom, genoeg te doen dus!

Februari 2019

Februari 2019

Een nieuwe maand en dus een nieuw overzicht! De maand van Valentijnsdag ❤️ maar ook veel optredens van verschillende toneelverenigingen. Verschillende leuke en leerzame kindermiddagen bij De Koppel en De Wheem, een vlooien- en rommelmarkt in de Diamanthal en een boekenmarkt in Heemse (Hardenberg). De Infra Relatiedagen en Familliedagen in de Evenementenhal. Maar ook een sportieve wandeling bij De Wheem. Maar er is natuurlijk ook genoeg te dansen deze maand. Met de Monkeytown linedancers in De Anerhof of verschillende jazzbandjes in de foyer van Theater de Voorveghter of in het oude gemeentehuis van Gramsbergen.

Januari 2019

Januari 2019

Het is alweer bijna een nieuw jaar, en een nieuwe maand! Er staan weer genoeg leuke evenementen op de planning, zoals op 1 januari de nieuwjaarsduik! Jij doet toch ook mee? Benieuwd naar de andere evenementen? Kijk op www.visithardenberg.nl/evenementen

Meer informatie

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod