Koopzondagen

Een dagje winkelen is voor de een dagje ontspanning en voor de ander noodzakelijk. Hoe je ook winkelt, winkelen in de regio Hardenberg kan (af en toe) ook op zondag! De supermarkten in de regio mogen elke zondag open, de winkels mogen 10x in het jaar open.

Ontdek en beleef de prachtige regio Hardenberg nu ook op de zondag! Hoe heerlijk is het, wanneer je op de zondag nog even alle inkopen kunt doen. Een dag waarbij je niet hoeft te haasten, omdat de kinderen moeten sporten en je alle tijd hebt om even rustig te winkelen. En ook nog (als er tijd voor is) onder het genot van een hapje en drankje. Heerlijk, toch?

Het is hier gezellig winkelen in de regio Hardenberg dankzij een groot aanbod aan allerlei verschillende winkels. Van de bekende winkels tot fantastische boetiekjes. De verschillende kernen hebben een knus en gezellig stadscentrum. Ook voor wat betreft horeca is er voor iedereen wat wils! ’s Avonds ook lekker genieten? Er zijn ook heerlijke restaurants in de buurt.

Dus kom gauw een keertje shoppen op zondag in 2020!

SLAGHAREN

SLAGHAREN

Slagharen, daar kun je veel beleven! En nu ook op de zondag. Benieuwd wanneer jij op zondag kunt shoppen in Slagharen? Bekijk het in het overzicht hieronder:

5 april
3 mei
7 juni
5 juli
2 augustus
6 september
4 oktober
1 november
13 december
20 december

BALKBRUG

BALKBRUG

Winkelen in Balkbrug is bijzonder! Het is een klein dorp met veel winkels en ondernemingen. De winkels bestaan vooral uit speciaalzaken. Naast de gezellige speciaalzaken, kun je in Balkbrug terecht bij de gezellige cafes en restaurants. Parkeren kun je in het hele dorp gratis (met blauwe schijf). Benieuwd wanneer jij in deze bijzondere kern op zondag kunt shoppen? Bekijk het in het overzichtje hieronder:

22 maart
5 april
19 april
17 mei
14 juni
28 juni
12 juli
26 juli
9 augustus
23 augustus

HARDENBERG

HARDENBERG

Hardenberg is een aantrekkelijke winkelstad geworden. Een tijdje geleden is het centrum van Hardenberg vernieuwd! Het centrum bestaat uit de bekende ketens, maar ook hippe, nieuwe boetiekjes en horeca. Benieuwd wanneer deze aantrekkelijke winkelstad op zondag open is? Bekijk het in het overzicht hieronder:

26 juli
9 augustus
20 december

DEDEMSVAART

DEDEMSVAART

Dedemsvaart is een gastvrij dorp en heeft een uitgebreid en divers winkelaanbod. Dit maakt Dedemsvaart ideaal voor een gezellig dagje winkelen. Na het winkelen kun je lekker even uitrusten met een hapje en een drankje bij een van de vele sfeervolle cafes, restaurants en lunchrooms. Parkeren kun je in het hele dorp gratis (met blauwe schijf). Benieuwd wanneer je dit gastvrije dorp op zondag kunt bezoeken om te winkelen? Bekijk de zondagen in het overzicht hieronder:

5 april
19 april
26 april
4 oktober
1 november
29 november
20 december

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod