navigatie overslaan

Dedemsvaart

Maak je klaar voor een groot feest in Dedemsvaart tijdens Koningsdag. Live muziek van Seven Days Music en beats van DJ Peter Schipper zorgen ervoor dat Dedemsvaart op zijn kop staat met een lekkere oranje vibe! Voor de jongste feestgangers is er een kids area met verschillende activiteiten.

Stad Hardenberg

Tijdens Koningsdag zijn de winkels geopend en op de Markt en in de Voorstraat is er een gezellige kleedjesmarkt van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er op Koningsdag verschillende activiteiten in Winkelstad Hardenberg.

Bergentheim

In Bergentheim is het de hele dag feest! Van 10:00 tot 20:30 kun je je vermaken met een gezellige dag vol activiteiten. Kijk in de agenda om de planning van de dag te zien!

Hardenberg

Hardenberg viert Koningsdag met 'Muziek op 't Pleintje'! DJ Jan Gerrits is weer van de partij, samen met optredens van rockband IcedDice en akoestisch pop & soul trio By Accident. Dit belooft een ouderwets gezellige dag te worden!

Schuinesloot

In Schuinesloot is het niet Koningsdag maar Koningsweekend! Van donderdag tot en met zondag is het op en top gezelligheid met allerlei leuke activiteiten. Er is onder andere een bingo, autopuzzelrit, obstakelrun en natuurlijk: trefpop! Neem een kijkje in de agenda om te zien wat voor leuks er allemaal georganiseerd wordt.

De Krim

Koningdag maar één dag? Niet in de Krim! Van 21 tot en met 28 april vieren ze de verjaardag van onze koning. Er zijn activiteiten zoals een bingo, Koningsfestival, Sunday Funday en nog veel meer! Kijk op de website voor het volledige programma per dag.

Sibculo

's Morgens begint de dag met een optocht met versierde wagens! Met een heel aantal mooi versierde wagens wordt er weer een rondgang gemaakt door het dorp, waarbij er wordt geëindigd bij de voetbal waar een drankje genuttigd kan worden en de barbecue klaar staat.

Slagharen

Koningsdag? Nee, Bengelpop! Kom ook naar hét familiefestival in Slagaren op donderdag 27 april van 14.00 tot 01.00 uur. De speeltuin wordt volledig omgebouwd tot festivalterrein. 's Middags zijn er volop activiteiten voor de kinderen, terwijl de ouders heerlijk kunnen genieten van de muziek en lekker eten en drinken. Het feest loopt door tot laat in de avond met verschillende bands.

Diffelen

Voor de derde keer vieren we in Diffelen Koningsdag! Er is een gezellige vrijmarkt die om 10.00 begint. De Nederlandse vlag wordt gehesen, het volkslied gezongen en het jaarlijkse koningslied om met de kinderen te zingen. Er zijn weer lekkere oranje tompoezen van de warme bakker. Er zal een spelletjesparcours uitgezet worden op een van de velden. De persoon die dat als beste uitvoert wordt voor een jaar lang koning of koningin van Diffelen! Het eetcafé is de hele dag geopend.

Lutten

Van donderdag 25 april tot en met maandag 20 april wordt er feest gevierd in Lutten. Van kindermiddag tot ouderenbingo, dit is een weekend vol leuke activiteiten voor iedereen! Kijk op de website voor de planning van de Feestweek Lutten.

Bruchterveld

Een programma vol versierde fietsen en skelters, rondgang door het dorp, oranjespelen voor kinderen, een fiets-puzzeltocht en een dj! Dat wil je niet missen!