Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de campings zich in Hardenberg en omgeving?

Wilt u kamperen met Pasen 2016?

Wilt u kamperen met Pasen 2016? Dan is de regio Hardenberg een geweldige plaats om een heerlijk weekend te kamperen met Pasen 2016! Alle campings liggen in een prachtige omgeving. Er zijn veel bossen, mooie dorpen en ontzettend veel fiets- en wandelroutes. Bovendien is er in het gezellige centrum van Hardenberg altijd wat te beleven! Het hele jaar door, dus ook met Pasen 2016, zijn er veel evenementen en activiteiten in het gebied. En heeft u kinderen? Dan kunt u natuurlijk ook een dag naar Ponypark Slagharen!

Zegt de titel ‘Best Campings u wat? Dat is een titel die de ANWB en het Duitse ADAC jaarlijk geven aan de beste campings in Nederland. Die krijgen campings alleen als het goede voorzieningen, schoon sanitair en een prachtig terrein heeft. In de regio Hardenberg liggen er maar liefst vijf van deze campings. Maar als u liever wilt kamperen met Pasen op een rustige camping middenin de natuur, dan kan dat natuurlijk ook! Zo kunt u kamperen met Pasen bij de boer, of op een natuurcamping. Kortom, als u wilt kamperen met Pasen 2016 dan vindt u in de regio Hardenberg altijd wat u zoekt. Bekijk direct welke camping bij u past!

“Wij komen elk jaar kamperen met Pasen in Hardenberg en hebben het altijd naar ons zin. De natuur hier is prachtig, en er is genoeg te doen om de kinderen te vermaken. Wij hebben altijd een topvakantie hier!” Mevr. Peeters

 Wat kunt u doen in de omgeving Hardenberg?

De combinatie tussen de vele bossen,het glooiende landschap en de sligerende riviertjes maken van de omgeving Hardenberg één van de mooiste gebieden van Nederland. Daarmee is het een perfecte omgeving voor kamperen met Pasen 2016. Ieder jaar komen er duizenden mensen naar de regio voor fietstochten en wandeltochen. Het gezellige centrum van Hardenberg heeft veel restaurants, mooie winkels en terasjes. Het hele jaar door, dus ook met Pasen, worden er in de omgeving leuke activiteiten georganiseerd waar u ook van harte welkom bent. En heeft u kinderen? Dan kunt u ook een dagje naar Ponypark Slagharen, waar zij zich uitstekend zullen vermaken in de achtbaan of de andere attracties. Bekijk direct wat u allemaal kunt doen in Hardenberg tijdens het kamperen met Pasen 2016!

Kamperen met Pasen 2016 op de perfecte camping

Zoekt u een grote camping met veel activiteiten voor de kinderen en een zwembad? Of wilt u liever basic kamperen tijdens kamperen met Pasen 2016? Of toch liever een natuurcamping met luxe faciliteiten, zodat u na het wandelen en fietsen door de natuur goed kunt ontspannen? Ook voor u is er een camping die perfect bij u past. Bekijk daarom direct op welke camping u wilt kamperen met Pasen!

Kamperen met Pasen 2016?

Kamperen met Pasen 2016 in de omgeving van Hardenberg betekent dat u het hele weekend kunt genieten op een camping die bij u past! Of u nou een grote camping met luxe faciliteiten wilt, of toch liever een kleinschalige camping tussen de natuur, u vindt precies wat u zoekt! Bovendien is de natuur in deze tijd van het jaar prachtig. U kunt er heerlijk op uit in één van de mooiste gebieden van Nederland. En voor iedereen, of u nou jong, oud of met een gezin bent, is er genoeg te beleven tijdens kamperen met Pasen 2016!

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

Kamperen met Pasen is het leukst in Hardenberg en omgeving.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg