Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de campings zich in Hardenberg en omgeving?

Wilt u kamperen met Hemelvaart 2016?

Wilt u kamperen met Hemelvaart 2016? Dan heeft u met Hardenberg een perfecte regio gevonden om een heerlijk weekend te kamperen met Hemelvaart! De omgeving is prachtig, met veel bos, leuke dorpjes en ontzettend veel wandel- en fietsroutes. En er is altijd wat te beleven! Er zijn veel evenementen in het gezellige centrum van Hardenberg, maar u kunt natuurlijk ook een dagje naar Ponypark Slagharen.

Heeft u wel een gehoord van ‘Best Campings?’ De ANWB en het Duitse ADAC geven deze jaarlijks aan de campings met de beste voorzieningen, goed sanitair en een prachtig terrein. Rondom Hardenberg liggen maar liefst vijf Best Campings! Maar als u liever wilt kamperen met Hemelvaart 2016 op een rustieke camping in de natuur, dan kunt u kamperen bij de boer, of op een natuurcamping. Hoe dan ook, als u wilt kamperen met Hemelvaart 2016 dan is er voor iedereen wat wils!

“Wij hebben ontzettend genoten van het kamperen met Hemelvaart. De camping was geweldig, met een zwembad en veel vermaak voor de kids. Ik kan atijd genieten van de prachtige omgeving!” Mevr. van Dongen

 Wat is er allemaal te doen in de omgeving Hardenberg?

De combinatie tussen de vele bossen,het glooiende landschap en de sligerende riviertjes maken van de omgeving Hardenberg één van de mooiste gebieden van Nederland. Daarmee is het een perfecte omgeving voor kamperen met Hemelvaart 2016. Jaarlijks komen duizenden mensen naar de regio voor fietstochten of wandeltochten. In het gezellige centrum van Hardenberg zijn veel restaurants en winkels te vinden, en het gehele jaar worden er leuke activiteiten georganiseerd in de stad. Heeft u kinderen? Dan zullen zij zich goed vermaken in Ponypark Slagharen! Bekijk direct wat u allemaal kunt doen in Hardenberg tijdens kamperen met Hemelvaart 2016!

Kamperen met Hemelvaart 2016 op de perfecte camping

Zoekt u een ruime camping met een zwembad en leuke activiteiten voor de kinderen? Of wilt u liever een Christelijk camping tijdens kamperen met Hemelvaart 2016? Of kiest u voor een natuurcamping met luxe faciliteiten, zodat u na het fietsen of wandelen door de natuur nog even kunt ontspannen? Voor iedereen is er een camping die geschikt is. Bekijk daarom direct op welke camping u wilt kamperen met Hemelvaart!

 

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

Kamperen met Hemelvaart is het leukst in Hardenberg en omgeving.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg