Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de campings zich in Hardenberg en omgeving?

Wilt u kamperen tijdens de meivakantie 2016?

 

Wat is er nu mooier dan kamperen tijdens de meivakantie 2016? Het is heerlijk om dat ‘echte kampeergevoel’ te beleven in de meivakantie. Bij Visit Hardenberg vindt u alle kampeer mogelijkheden in de meivakantie in de regio Hardenberg, keuze genoeg. Het is toch prachtig om tijdens de meivakantie te kamperen en te genieten van de voorjaarszon, heerlijk in de natuur of aan het water. Mocht de zon zich niet laten zien dan kunt u altijd een bezoek brengen aan musea, indoor speelhallen, zwembaden, de boeren met heerlijke streekproducten etc. In de regio Hardenberg vindt u voldoende mogelijkheden om te kamperen tijdens de meivakantie.

‘’Het allerbeste idee tijdens de meivakantie 2016, is kamperen! Voor ons een heerlijke week om er even op uit te trekken met de kinderen. Volop genieten van de rust en ruimte en de kinderen vermaken zich prima op de camping.’’ Mevr. K. Grooters

Kom genieten tijdens de meivakantie 2016

Er even tussenuit tijdens de meivakantie 2016, kom kamperen in de regio Hardenberg. Een prima plek om te kamperen tijdens de meivakantie. Hardenberg is gelegen in het Vechtdal in Overijssel. Het Vechtdal heeft niet alleen een prachtige omgeving en tal van leuke attracties te bieden. Ook het aanbod aan kamperen in de meivakantie 2016 is buitengewoon ruim. Enkele kampeerterreinen behoren tot de beste van Nederland! Zoekt u basic of luxe kampeervakantie tijdens de meivakantie? Wilt u kamperen op een gezinscamping met een leuk thema? Of kiest u liever voor een kampeerplek midden in de natuur of bij de boer? In het Vechtdal vindt u zeker u kampeerplek voor de meivakantie 2016.

Ontdek uw kampeerplek tijdens de meivakantie in de regio Hardenberg.

Beleef het kampeergevoel tijdens de meivakantie 2016

Waarom kamperen tijdens de meivakantie 2016? Omdat u dan het echte kampeergevoel beleefd. ’s Ochtend luistert u vanuit uw tent naar de vogeltjes, u hoort de Vecht rustig kabbelen door het landschap en u voelt dat de zon langzaam opkomt. De kinderen zijn al aan het spelen, de eitjes staan op voor het ontbijt en ondertussen geniet u in alle rust van uw kopje koffie en krantje. Dat is kamperen en het beleven van het kampeergevoel tijdens de meivakantie in de regio Hardenberg.

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

Kamperen in de meivakantie is het leukst in Hardenberg en omgeving.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg