Indoor activiteiten

De leukste activiteiten om binnen te doen! Regent het een dagje? De regio Hardenberg heeft ook dan voldoende te bieden. Er is altijd een zwembad, escaperoom of bowlingbaan waar jullie je energie kwijt kunnen. De regio Hardenberg heeft zelfs een indoor strand!

Indoor activiteiten

Niets is vervelender dan tijdens je vakantie een dagje regen hebben.. maar eigenlijk maakt dat in de regio Hardenberg niets uit. Ook dan is er van alles te doen! Benieuwd wat? Hieronder vind je onze tips!

Mad Monkey Jungle

Mad Monkey Jungle

Wil je je ook eens uitleven als een aap? Kom lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle! Je wordt dan even een echte Mad Monkey! Natuurlijk ben je geen echte gekke aap, maar in de overdekte speelwereld kun je lekker gek doen bij het spelen, klimmen, klauteren en apenkooien. Leef je uit in je eigen jungle!

Slinger naar de jungle

Zwembad De Slag

Zwembad De Slag

Is het een koudere, natte dag, maar wil je toch lekker zwemmen? Bezoek eens een overdekt zwembad. Zwembad De Slag, gelegen aan de Sportboulevard Hardenberg, is recent vernieuwd en is een modern zwembad met een wedstrijdbad. Ook is dit zwembad met een apart peuter-kleuterbad zeer kindvriendelijk.

Neem een duik

Monkey Town Hardenberg

Monkey Town Hardenberg

Waar je ook kunt klimmen en klauteren, glijden van glijbanen, kruipen door tunnels en springen op de trampolines als een aapje is bij Monkey Town. Of spelen met superlego, ravotten in de ballenbakken en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Daarnaast is er voor de allerkleinste een grote peuterhoek. Doe mee met een potje Funbowl. De banen zijn korter, de ballen lichter en dus leuker voor de kinderen.

Speel mee!

Zwembad De Kiefer

Zwembad De Kiefer

Houd je van baantjes trekken? Of gewoon recreatief zwemmen? Bezoek eens zwembad De Kiefer in Dedemsvaart. Hier is een wedstrijdbad waar de gelegenheid is tot recreatief zwemmen, zwemlessen en zwemmen voor doelgroepen.

Badkleding? Check! Handdoeken? Check! Veel (zwem)plezier!

Bommetje!

Escaperoom Hardenberg

Escaperoom Hardenberg

Houd je van iets meer spanning en lukt het jou om alle pittige puzzels en raadsels op te lossen in een uur tijd? Een Escape Room is een real-life game waarbij je samen met je team wordt opgesloten in een kamer. Deze kamer is vaak voorzien van een thema of verhaallijn om de beleving nóg groter te maken. Jullie doel is om binnen 60 minuten weer uit deze kamer te ontsnappen. Dit doe je door de puzzels en raadsels op te lossen die in de kamer verwerkt zijn.

Ontdek de pittige puzzels en raadsels

Bioscoopje pakken

Bioscoopje pakken

Lekker genieten bij de film

Bij Bios Hardenberg kun je terecht voor de grote films van dit moment. Alle genres komen hier aan bod, evenals kinderfilms. In zaal 1 en 2 kun je heerlijk relaxt een filmpje kijken dankzij de nieuwe stoelen waar je languit in kunt liggen.

Bioscoopje pakken

Bezoek een museum

Bezoek een museum

Er zijn in de regio Hardenberg diverse (indoor) musea te bezoeken. Leer en ontdek over de geschiedenis van de regio Hardenberg. Maak een bezoekje compleet met een gezellige lunch of diner.

Ja...ik wil meer weten over de geschiedenis

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod