IJsjes

Of het nu lekker weer is of niet, een ijsje gaat er altijd in. Na een dagje wandelen of 'gewoon' omdat het kan... even lekker een ijsje halen.

Maar waar kun je die lekkere ijsjes eigenlijk halen? Hieronder vind je een lijstje met de lekkerste ijsjes uit de regio.

Mmmm… Eet smakelijk!

Hoeve Bosman

Hoeve Bosman

Begonnen als een hobby is bij het boerenbedrijf het ijs maken een volwaardige tak van het bedrijf geworden. Op dit moment zijn er al zo’n 30 smaken! Haal jouw favoriete ijsje bij het ijspunt (het houten huisje op de oprit).

Samen met de kids een ijsje eten? Vergeet dan niet het klompenpad te wandelen, hier leer je alles over de boerderij. Let op: Het klompenpad is waarschijnlijk gesloten.

Vanaf februari t/m oktober elke dag open van 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds! Je kunt ook ijstapas afhalen in de winkel! De winkel is op zaterdag open van 13.00 tot 17.00 uur. Hier kun je ook terecht voor de leukste pakketjes en andere heerlijke streekproducten. Bestel het via www.hoevebosman.nl.

Posthoornweg 38, De Krim | Tel. 06-25513897 • www.hoevebosman.nl

Welke smaak kies jij?

Heemser zuivelboerderij

Heemser zuivelboerderij

Sinds kort kun je bij de Heemser zuivelboerderij genieten van de lekkerste ijsjes gemaakt van verse koeienmelk! De boerderij beschikt over een rust- en ijspunt waar je van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds softijs kunt halen en uitrusten. Ideaal dus voor jouw fiets- of wandeltocht! Maar ook uiteraard lekker om ‘gewoon’ even een ijsje te halen 😉

Sijsamaweg 3, Heemserveen | Tel. 0523-266690 • www.heemserzuivelboerderij.nl

Ik wil ijs!

IJssalon Toscana Hardenberg

IJssalon Toscana Hardenberg

Bij Toscana in Hardenberg hebben ze een passie voor ijs! Met ruim 48 smaken hebben ze voor iedereen wat wils.  Echte ijsliefhebbers zijn van harte welkom in het hart van Hardenberg.

Bruchterweg 9, Hardenberg | Tel. 0523-261 373 • visithardenberg.nl/bedrijf/toscana-ijssalon-hardenberg

Bekijk wanneer jij een ijsje kunt halen

IJssalon Toscana Dedemsvaart

IJssalon Toscana Dedemsvaart

Poeh, tientallen keuzes… Je waant je even in Italië met al die heerlijke smaken. Je maakt jouw keuze en even later zit je met een heerlijk, ambachtelijk bereid ijsje in je hand op het Toscana-terras in het centrum van Dedemsvaart. Waar ook diverse koffie-, thee- en chocolademelk variaties worden geserveerd. Of kies één van de heerlijke bonbons uit de chocolaterie.

Julianastraat 51, Dedemsvaart | Tel. 0523-610 882 • visithardenberg.nl/bedrijf/toscana-ijssalon-dedemsvaart

Wanneer proef jij de smaken in Dedemsvaart?

IJswachter

IJswachter

Bij De IJswachter koop je 100% handgemaakt ijs. Coronaproof verkocht vanuit een authentiek wachtershuisje op de glooiende Balderhaar. Boerenroomijs en sorbetijs van Hoeve Bosman of een van de vier heerlijke smaken van Kuupke. Keuze uit wel 25 smaken! Door zelfbediening koop je hier héérlijk vers ijs voor een eerlijke prijs! Ze zijn dagelijks geopend van 10.00-22.00 uur.

Verlengde Broekdijk 19a | Kloosterhaar. Dit is bij de ruime picknickplaats op het kruispunt Verlengde Broekdijk/Crullsweg/Breeslootdijk.
Voor de fietsers: tussen knooppunt 1 en 49. 

Lees meer

Snackbar, restaurants en café's

Snackbar, restaurants en café's

Uiteraard kun je bij de diverse cafés, restaurants en snackbars een ijsje scoren. Het gehele aanbod bekijk je hier!

bekijk het aanbod van restaurants

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod