Wij hebben de volgende Huisjes voor u gevonden in Hardenberg:

In Hardenberg e.o. zijn een tal van vakantieparken te vinden. De volgende vakantieparken, huisjes en bungalows zijn speciaal voor u geselecteerd.

Dit heeft het Vechtdal Overijssel u te bieden!

Dit heeft het Vechtdal Overijssel u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de huisjes zich in Hardenberg en omgeving?

Wilt u een huisje huren met Pasen?

 

Het kampeer seizoen gaat weer beginnen! Pasen staat voor de deur. Heerlijk toch om het kampeerseizoen te beginnen met een lang weekend. Het is dan ook de perfecte gelegenheid om een huisje te huren met Pasen. Met het gezin of de hele familie er even tussen uit. Wat het weer gaat doen in het Paasweekend is nog even afwachten. Maar wanneer u een huisje huurt met Pasen, zit u gegarandeerd goed. Via VisitHardenberg vindt u een ruim aanbod aan vakantie huisje tijdens Pasen. En omdat het een lang weekend is, hoeft u vaak dinsdag ochtend uw huisje te verlaten. Zo kunt u optimaal genieten van het Paasweekend.

Op zoek naar huisje met Pasen?

Eieren, de paashaas, kuikens en met de hele familie brunchen. Een gezellige dag met familie of vrienden, lekker eten en een wandelingetje door de prachtige natuur. Natuurlijk hoeft het niet zo te zijn dat dit een standaard ritueel wordt, u kunt namelijk ook een weekendje weg en een huisje huren met Pasen. Waarom kiest u niet voor de regio Hardenberg om uw huisje met Pasen te huren? Gaat u met uw gezin, 4 à 5 personen? Of gaat u met de hele familie of vriendengroep? Voor hoeveel personen u ook een huisje zoekt, in de regio Hardenberg vindt u een geschikt huisje. Verblijft u graag op een bungalowpark voorzien van alle luxe en faciliteiten of kiest u liever voor de natuur, rust en ruimte. Geen probleem, ook dan bent u in Hardenberg aan het juiste adres om een huisje te huren met Pasen.

Het is heerlijk om met Pasen even weg te gaan. Die extra dag doet ons altijd goed, geeft je net wat meer tijd om even tot rust te komen. De regio Hardenberg is een prachtige omgeving voor een weekendje weg met Pasen. De Paasvuren die in de regio worden ontstoken zijn schitterend. Een aanrader dus! Fam. J. Klaassen.

Ontdek nu het aanbod vakantie huisje in de regio Hardenberg!

Activiteiten met Pasen

Tijdens het Paasweekend worden er leuke activiteiten voor jong & oud georganiseerd. Eieren schilderen en zoeken op de camping, of de kinderen die een paashaas knutselen met het animatieteam of genieten van een heerlijk Paasontbijt. Maar ook in de regio van Hardenberg worden leuke activiteiten georganiseerd. Tweede Paasdag bijvoorbeeld dan vindt Hardenberg Buiten plaats. Eerstehands natuurervaring: ruiken, voelen, proeven. Een gezellige buitenactiviteitendag voor het hele gezin, op de Oldemeijer in de boswachterij Hardenberg. Ontdek nu het aanbod aan huisjes tijdens Pasen.

Waarom een huisje huren tijdens Pasen?

  • Het kampeerseizoen weer gaat beginnen
  • Genieten van een lang weekend
  • Leuke activiteiten voor jong & oud
  • Genieten van de prachtige natuur

Niet gevonden wat u zocht?

Hardenberg biedt nog een tal van andere overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden