Wij hebben de volgende Hotels voor u gevonden in Overijssel:

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de Hotels zich in Hardenberg en omgeving?

Hotel in de Achterhoek?

 

 

U zoekt een hotel in de Achterhoek? Geen gek idee, want een hotel in de Achterhoek kan mooi zijn. Maar heeft u ook wel eens aan de regio Hardenberg gedacht als alternatief voor een hotel in de Achterhoek? Rondom Hardenberg vindt u hotels in alle soorten en maten. Of u nu een hotel zoekt midden in de natuur, midden in het centrum van Hardenberg of een hotel in een Saksische boerderij. U vindt in Hardenberg altijd een goed alternatief voor een hotel in de Achterhoek!

Waarom Hardenberg als alternatief voor een hotel in de Achterhoek?

Omdat u met Hardenberg altijd de juiste keuze maakt! De regio heeft voor ieder wat wils, van jong tot oud en van gezin tot echtpaar. Het landschap rondom Hardenberg is zeer afwisselend en leent zich uitstekend om meerdere dagen de natuur te ontdekken. Daarom is Hardenberg een goed alternatief voor een hotel in de Achterhoek. ’s Ochtends vroeg uit de veren, na een lekker ontbijt in uw hotel in Hardenberg, is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken, of op de fiets te stappen. Tijd voor een heerlijke wandeling of fietstocht door het gevarieerde bos, soms open soms dicht, met heide, vijvers en zandverstuivingen. Als u een hotel in de Achterhoek boekt dan mist u bovendien het pittoreske buurtschap Rheeze, met een prachtige brink en eeuwenoude boerderijen. In Hardenberg kunt u vooral de tijd nemen om de diversiteit van de regio te ontdekken. Boek daarom geen hotel in de Achterhoek, maar ga eens naar Hardenberg!

Genieten van het veelzijdige Vechtdal

Een hotel in Hardenberg, hét alternatief voor een hotel in de Achterhoek, is gelegen in het Vechtdal. Dat is een regio die veel heeft te bieden voor jong en oud. Het Vechtdal kenmerkt zich door rivier de Vecht, die zich al kronkelend een weg baant door de bossen, heide en landgoederen. Behalve dat dit gebied zeer geschikt is voor wandel- en fietstochten, is er nog veel meer mogelijk! Kinderen kunnen zich bijvoorbeel helemaal uitleven in de natuur, of een dagje naar Ponypark Slagharen gaan. U kunt ook het gezellige centrum van Hardenberg bezoeken. Daar zijn zeer ontzettend veel leuke winkels, veel prachtige restaurants, gezellige eetcafé’s en kroegen. U leest het al, een hotel in Hardenberg is hét alternatief voor een hotel in de Achterhoek, en geschikt voor jong en oud!

Ontdek het aanbod van hotels in Hardenberg.

Waarom een hotel in Hardenberg?

Hardenberg is een prachtige stad middenin het Vechtdal. In de regio rondom Hardenberg is er van alles te beleven voor mensen van alle leeftijden. De prachtige natuur, idyllische landschappen en de vele activiteiten maken van Hardenberg een perfect alternatief voor een hotel in de Achterhoek. Voor de echte waaghalzen is er bijvoorbeeld ook een spannende wildwaterkanobaan of Ponypark Slagharen. Ontdek wat Hardenberg allemaal te boeken heeft, en boek een hotel in Hardenberg!

Niet gevonden wat u zocht?

Hardenberg biedt nog een tal van andere overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden