Het Streekmaal

Het aspergeseizoen staat voor de deur en we gaan asperges proeven (en nog veel meer) op ‘t boerenland tijdens een exclusief pop up diner in Diffelen. Dat doen we op zaterdag 15 april van 14.00 - 17.00 uur tijdens de eerste editie van Het Streekmaal!

Naast de aspergevelden bij aspergeboerderij Het Nijenhuis staan twee lange dinertafels met 150 stoelen klaar. Vier verrukkelijke gangen met een bijpassend drankarrangement nemen je mee in het verhaal van grond tot mond. Een ultieme smaakexplosie uit de streek. Ontdek de regio door deze exclusieve ervaring! Deze feestelijke opening van het aspergeseizoen belooft een écht seizoensgebonden diner te worden op een sfeervolle boerderij in het levendige Vechtdal.

De culinaire leiding ligt bij Jaap’s Kitchen van Jaap en Heleen Istha. Zij zijn de voormalige eigenaren van De Bokkepruik in Hardenberg, die maar liefst 27 jaar op rij met een Michelinster werd geëerd. Samen met De Rheezer Bistro, Amused Food and Wine en De Woage stelden zij met liefde en zorg een menu samen. De proeverijen laten je kennismaken met de smaak van de streek.

Bij Het Streekmaal staan producenten uit de regio centraal. Ontwikkeld door én onder leiding van de bruisende startup Ztreek beweegt Het Streekmaal vanuit de gedachte om lokaal consumeren weer de norm te maken.

Kom genieten van deze buitengewone ervaring, en neem jouw geliefden, collega’s, familie en vrienden mee! Reserveer snel, maar uiterlijk 5 april een plek aan Het Streekmaal, want vol is vol.

Bestel je ticket hier!

Enthousiast geworden?
Een ticket bestellen kan t/m 5 april!

€57,50 voor het diner en €22,- voor het drankarrangement > alcoholisch & non-alcoholisch!

*Op 3 april 2023 wordt besloten of het diner, bij genoeg aanmeldingen, definitief door gaat. Houd uw mail in de gaten!
*Helaas staat het menu vast en kunnen wij niet met dieetwensen of allergieën rekening houden.

Programma
Inloop: 13.30 – 13.50
Opening: 14.00
Einde: ca. 17.00

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod