Hardenberg Proeft

Heel culinair Hardenberg en omgeving laat zich weer van z'n lekkerste kant zien! Het smaakfestival van de regio Hardenberg.

Het smaakfestival met meer dan alleen lekkernijen staat traditiegetrouw het 1e weekend van oktober op de agenda. De markt in Hardenberg wordt twee middagen omgetoverd tot een gezellig openluchtrestaurant. Een walhalla voor fijnproevers en gezelligheidsmensen…

Hardenberg op z’n lekkerst

Hardenberg op z’n lekkerst

De verschillende restaurants, streekproductenwinkels, de kaasboer, de bakker, de visboer, lokale wijnboer en anderen laten hun unieke producten proeven en beleven. “Hardenberg Proeft kan rekenen op deelname van horecaondernemers uit Hardenberg en omgeving. Nieuw dit jaar zijn onder andere Blij!, Amused en Dos Piementos”, aldus Margé Hans namens de organisatie. “Alle deelnemers hebben hun eigen stand waarin ze de proeverijen bereiden en aanbieden. Bij elke pagodetent wordt wijn geserveerd die past bij de gerechten die worden gepresenteerd. Als bezoeker word je getrakteerd op livemuziek. Ook voor de kinderen is voldoende te doen.”

Lees meer

Wijn, bier, kaas, broodjes, koffie, hapjes, culinaire gerechtjes en veel andere lekkernijen

Wijn, bier, kaas, broodjes, koffie, hapjes, culinaire gerechtjes en veel andere lekkernijen

Culinaire verrassingen en verwennerijen van de kaas- en wijnboer, koffiespecialist, streekproducenten en tal van grand cafés en restaurants uit Hardenberg en omgeving. Hoe leuk is het om nieuwe producten te proeven, kennis te maken met unieke concepten en bij te praten onder het genot van al deze proeverijen. Van kleine hartige hapjes, burgers en broodjes, drankjes tot culinaire minigerechtjes. Kom alles zelf ervaren en proeven!

Lees meer

De toegang is GRATIS

De toegang is GRATIS

Tegen betaling van een Kleppertje à € 2,50 per stuk kan men de verschillende hapjes proeven, bij aankoop van 11 Kleppertjes betaalt u slechts € 25.

Lees meer

Goede doelen diner

Goede doelen diner

Hardenberg Proeft viert feest! Hét culinaire evenement van Hardenberg beleeft dit jaar de tiende editie. Deze mijlpaal wordt gevierd met een exclusief goede doelendiner op vrijdag 4 oktober. De avond voorafgaand aan het tiende smaakfestival wordt de Markt omgedoopt tot één groot openluchtrestaurant. Gasten van het goede doelendiner worden op deze nazomeravond compleet in de watten gelegd. Het wordt een avondvullend programma met heerlijke gerechten, live muziek en goede wijn, waarbij er hoog ingezet wordt op sfeer.

De opbrengst van de avond gaat naar Hospice ’t Huis aan de Vecht. Na tien jaar willen we graag iets terug te doen voor de maatschappij. Alle deelnemende horecabedrijven zetten zich daarom deze vrijdagavond belangeloos in voor dit breed gedragen maatschappelijk doel.

Het goede doelendiner heeft plek voor honderd tot honderdvijftig personen. De kosten zijn 85 euro per tafelgast. Het diner begint om 18.30 uur. Voor opgave mail naar goededoelendiner@hardenbergproeft.nl.

Lees meer

Maak er een heel weekend van!

Maak er een heel weekend van!

Wil je heerlijk uitbuiken in één van de mooie b&b’s, hotels of campings? Dat kan in de regio Hardenberg  Bekijk het overzicht!

 

Bekijk de mogelijkheden

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod