Happen en trappen

Happen en Trappen: de lekkerste fietstochten van Nederland en België. Een dag lang fietsen door een prachtige omgeving en heerlijk eten bij vijf verschillende restaurants. Waar Happen en Trappen in 2006 met 1 route is begonnen, zijn er anno 2019 circa 200 routes en... het einde is nog niet in zicht! In de regio Hardenberg zijn er twee routes, zie hieronder.

Hardenberg aan de Overijsselse Vecht - 49 km

Hardenberg aan de Overijsselse Vecht - 49 km

Wie het Vechtdal wil leren kennen, hoeft enkel de rivier te volgen. De Vecht meandert door het landschap en passeert daarbij bossen, heidevelden en charmante stadjes. Ga de strijd aan met het water, proef de sfeer van weleer en ontmoet een oude held. Het Vechtdal wacht op u…Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen: Koffie en gebak bij Landhoeve de Zwiese, voorgerecht bij Boomstammenrestaurant het Heemse, soep bij Hotel en Boerderij Restaurant De Gloepe, hoofdgerecht bij “Spoor 7” Mariënberg en nagerecht bij De Rheezerbelten. Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Meer informatie (externe link)

Hardenberg van Vecht zur Vechte - 53 km

Hardenberg van Vecht zur Vechte - 53 km

Ooit was het verleden het heden, totdat het in de nevelen der tijd verdween. Maar soms duikt het verleden ineens weer op, zoals in het Overijsselse Vechtdal. Stap op de fiets en trap mee in het spoor van Napoleons legioenen. Proef de stilte…Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen: Koffie en gebak bij Landhoeve de Zwiese, voorgerecht bij Café Mommeriete, soep bij Restaurant De Rheezerbelten, hoofdgerecht bij Boomstamrestaurant Het Heemse, nagerecht bij Grand Café Restaruant De Troubadour. Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Meer informatie (externe link)

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod