Wij hebben de volgende Groepsaccommodaties voor u gevonden in Hardenberg:

In Hardenberg en omgeving zijn meerdere groepsaccommodaties te vinden. De volgende zijn speciaal voor u geselecteerd.

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de groepsaccommodaties zich in Hardenberg en omgeving?

Groepsaccommodaties in Hardenberg en omgeving

Hardenberg ligt verscholen in het groene landschap van Overijssel en wordt omgeven door authentieke dorpen met een lange geschiedenis. De streek heeft alles in zich om met een groep vrienden of de complete familie er een dag of zelfs een paar dagen op uit te trekken. Historische Saksische boerderijen laten u alles zien over het leven langs de Vecht terwijl de opmerkelijke stadsmuren de tijden van ruilhandel, marktkooplui en vijandigheid laten herleven. Zijn jullie meer in voor iets actiefs? Of juist ontspannen op een terras? In Hardenberg kan het allemaal!

Verblijf in één van de groepsaccommodaties

Vindt u ook dat er weinig momenten zijn waarop u met familie of vrienden écht samen bent? Aarzel daarom niet om een dag of zelfs een aantal dagen weg te boeken. Zowel in Hardenberg als in de directe omgeving zijn er mogelijkheden om met (grotere) groepen in sfeervolle en gastvrije groepsaccommodaties te overnachten. Romantische boerderijen die zijn omgebouwd tot groepsverblijf maar waar wél de originele sfeer is behouden als ook moderne nieuwbouw accommodaties die u kunt boeken. Ontspannen met z’n allen een paar dagen genieten, de omgeving verkennen en gezellig samen tafelen.

Wandel door smalle, historische straten

Overal waar u kijkt in Hardenberg en daarbuiten ziet u kunst. Kunst in verschillende vormen, van historische gevels tot indrukwekkende beeldhouwwerken. Dwars door het centrum loopt de zogenaamde kunstroute die u langs de meest in het oogspringende kunstwerken voert. Bezoek Museum Oudheidkamer en neem plaats op een van de vele uitnodigende terrassen die u onderweg tegenkomt.

Groepen met kinderen

Hardenberg ligt bij het mooie Vechtdal waar u met uw hele gezelschap van natuur, cultuur en ontspanning kunt genieten. Gaan er kinderen mee in de groep? Bezoek met hen dan zeker Speelvijver de Oldemeijer welke zich in boswachterij Hardenberg bevindt. In de zomermaanden is de kiosk geopend en terwijl de kinderen zandkastelen bouwen en spetteren in het water, kunt u relaxen met een verfrissend drankje of een ijsje. Het Vechtdal kent mooie en afwisselende routes die u zowel te voet, per fiets als met de auto kunt afleggen. Of heeft u al gedacht aan een unieke eendentour?

Zowel in het centrum van de stad als onderweg in de kleinere plaatsen zijn er tal van horecagelegenheden waar u, met uw gezelschap, terecht kunt voor een snelle lunch, high tea arrangement of een uitgebreid diner.

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg