Wij hebben de volgende overnachtingsmogelijkheden voor u gevonden tijdens de Fietsvierdaagse:

In Hardenberg en omgeving zijn een tal van overnachtingsmogelijkheden te vinden. De volgende zijn speciaal voor u geselecteerd.

Wij hebben de volgende overnachtingsmogelijkheden voor u gevonden tijdens de Fietsvierdaagse:

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de campings zich in Hardenberg en omgeving?

Fietsvierdaagse Hardenberg

Dit jaar organiseert de Hardenberger Wielervereniging (HWV) alweer de 34e Fietsvierdaagse Hardenberg. In 2014 zal het plaatsvinden van dinsdag 15 juli t/m vrijdag 18 juli. Dit jaarlijks terugkerende evenement biedt een fantastische mogelijkheid om mooie uitgezette routes in de omgeving Hardenberg te fietsen. Laat u al fietsend betoveren door de grote verscheidenheid aan landschappen. Meedoen kost niet veel en kan met het hele gezin!

Ieder jaar zet de organisatie van de Fietsvierdaagse Hardenberg nieuwe routes uit. Zo blijft het gevarieerd en interessant, ook voor mensen ie vaker meedoen. Als u de omgeving van Hardenberg op een leuke en sportieve manier wilt verkennen is de Fietsvierdaagse Hardenberg een echte aanrader!

Route van de Fietsvierdaagse Hardenberg

Bij wijze van proef heeft de organisatie van de Fietsvierdaagse Hardenberg in 2013 de route van 60 kilometer ingevoerd. Vanwege het grote succes is die rit opnieuw in het programma opgenomen. Dit jaar biedt de organisatie dus de keuze uit de volgende fietsafstanden:

  • 30 kilometer
  • 60 kilometer

Ieder jaar probeert de organisatie de routes van de Fietsvierdaagse Hardenberg te vernieuwen. Zo krijgen deelnemers iedere keer weer een ander stuk van de Hardenbergse natuur en omgeving te zien. Ook dit jaar zal de route u weer meenemen door de mooie landschappen die de omgeving Hardenberg te bieden heeft. In 2013 werden de deelnemers van de Fietsvierdaagse Hardenberg zelfs de grens overgestuurd. De route bracht hen namelijk in Duitsland waar ook hele stukken prachtig gefiets kon worden.

Meedoen aan de Fietsvierdaagse Hardenberg

Als u mee wilt doen met de Fietsvierdaagse Hardenberg dan kan dat. U kunt meedoen aan de volledige Vierdaagse, maar u kunt ook slechts een gedeelte van de dagen meefietsen, de keuze is aan u. Deelname kost niet veel en kinderen tot 12 jaar mogen zelfs gratis meedoen aan de Fietsvierdaagse Hardenberg, mits onder begeleiding. Al met al is de Fietsvierdaagse Hardenberg een leuk uitje om te ondernemen met het hele gezin!

Locatiegegevens Fietsvierdaagse Hardenberg

De start van de Fietsvierdaagse Hardenberg zal plaatsvinden bij tenniscentrum de Match, op Sportpark de Boshoek, Hessenweg 74 te Hardenberg,

 

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg