Naar buiten familiespel

Op zoek naar een uitdaging voor je bedrijfsuitje of je dagje uit met familie of vrienden? In het Vechtdal hebben we een nieuw, uitdagend spel ontwikkeld voor jong en oud. Het Naar Buiten Spel is een combinatie van een kennisquiz met spulletjes, verstopte kisten, de natuur als speelbord en de spanning van het zoeken met GPS.

Het hele jaar door kun je samen met de boswachter het Naar Buiten Familiespel spelen!

Het Staatsbosbeheer Naar Buiten Familiespel is een combinatie van een kennisquiz met spulletjes, verstopte kisten, de natuur als speelbord en de spanning van het zoeken met GPS. Je speelt dit spel met 5 tot maximaal 25 personen. De groep als geheel wordt onderverdeeld in vijf kleinere groepen die allemaal een type vertegenwoordigen:

– de Voerman
– de Das
– het Addertje
– de Knoflookpad
– de Verre Kijker

Daag je familie of vrienden uit met opdrachten die verstopt liggen in de natuur. Lijkt je dit leuk? Loop dan even naar binnen bij de receptie en vraag hoe en wanneer jullie het spel kunnen spelen. Afhankelijk van hoe snel de kisten via gps gevonden worden, duurt het spel zo’n anderhalf uur. Je kunt de duur van het spel uitbreiden door wat drinken en eten voor onderweg mee te nemen.

Kosten € 3,75 per speler.

Programma

Iedereen deelt zichzelf in naar één van de 5 types: voerman, das, adder, knoflookpad of verre kijker. Elk type krijgt een genummerde en gekleurde medaille mee met een sleutel. Die correspondeert met één van de 5 natuurschatkisten waarnaar je op zoek gaat. Met grappige vragen en opdrachten word je uitgedaagd een goed antwoord te kiezen, voorafgaand aan korte informatie over natuur en het beheer daarvan. De spullen in de kisten helpen je daarbij. Je gaat gezamenlijk op ontdekkingstocht. Dus het is belangrijk al je zintuigen op scherp te zetten. En wie weet word jij of jouw groepje de winnaar!

Praktische informatie

Informatie en huur bij de beheerder van natuurcamping De Klashorst: Martin Overweg 06-13231326 of via info@campingdeklashorst.nl
Het spel is geschikt voor families, kinderfeestjes, maar ook voor vrienden of collega’s (teambuilding)
Afhankelijk van de uitgezette route duurt het spel 1 tot 2,5 uur
Aantal deelnemers: 5-25

https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/vechtdal/dagje-uit-uitdagende-speurtocht-in-het-vechtdal

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod