EXPEDITIE HUISARTS VECHTDAL

De zoektocht naar ondernemende huisartsen in het Vechtdal. Ontmoet de huisartsen en bekijk het aanbod.

Ontmoet André, Auke, Eerhard en Erik, vier energieke mannen. Woon- en werkzaam in het Vechtdal. Behoorlijk ondernemende types. Hun business? Apotheekhoudende huisartsengeneeskunde. Met humor en discipline bedienen zij samen zo’n 15.000 patiënten op het mooie Overijsselse platteland, ieder met een eigen praktijk. Met een nuchtere hands-on mentaliteit, zowel in de spreekkamer als in de apotheek. Want het echte authentieke vakmanschap bloeit hier volop. Huisartsengeneeskunde in de volle breedte, dat is waar zij elke dag (en nacht ;)) hun bed voor uit komen. Niet alleen arts zijn, maar ook ondernemer. Met vier autonome praktijken vormen zij een sterk samenwerkingsverband. Vier gedreven artsen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

En daar voelen zij zich bijzonder goed bij. De ruimte en rijkdom van het platteland, gecombineerd met nuchtere gezelligheid. Hier in het Vechtdal is het een fijne plek om te wonen en werken… middenin de economische topregio Zwolle. Ja, dat zijn de trotse Vechtdal Huisartsen in De Krim, Gramsbergen, Lutten en Slagharen die de komende jaren graag hun rijkdom willen delen met nieuwe teamgenoten. Ze vormen een hecht team en willen met elkaar op een eigentijdse manier de huisartsenzorg in het Vechtdal sterk houden.

 

WORD VECHTDAL HUISARTS MIDDENIN DE ECONOMISCHE GROEIREGIO ZWOLLE

WORD VECHTDAL HUISARTS MIDDENIN DE ECONOMISCHE GROEIREGIO ZWOLLE

Geen getrut. De praktijk heeft de hoogste prioriteit. Je verantwoordelijkheid is groot en daarmee je commitment ook. Jij staat – in nauwe samenwerking met je Vechtdal collega’s – garant voor kwalitatief goede huisartsenzorg in jouw praktijk. En alles wat daarbij komt kijken, ook de apotheek. Naast arts zijn heb je dan ook ondernemersbloed.

Je woont – eventueel samen met je gezin – bij voorkeur in de buurt, want dat vind je gewoon fijn. Je houdt van het platteland in de toegankelijke economische topregio Zwolle. Je omarmt de nuchtere mentaliteit en pragmatische aanpak die zo kenmerkend is voor het Vechtdal. En je hebt passie om, in de meest brede zin van het woord, huisartsengeneeskunde te bedrijven. Niet van doorverwijzing naar doorverwijzing, maar zelf de touwtjes in handen hebben en er alles aan willen doen om jouw patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vrijheid is voor jou belangrijk om je eigen praktijk op te bouwen. Dat je daarbij terug kunt vallen op je mede-huisartsen in het Vechtdal is een fijne bijkomstigheid.

Meer informatie

VACATURES

VACATURES

Associé, HIDHA of ZZP’ER? Wij zijn op zoek naar jou! Lees meer over onze expeditie en wat wij te bieden hebben. We ontmoeten je graag, dus snel kennismaken? Kom naar onze MaMiBo, bel Ria en borrel mee!

praktijkmanager@huisartsgramsbergen.nl
06-24879893

Meer informatie

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod