Verrukkelijk Vechtdal op wielen

Het aspergeseizoen staat voor de deur! Ga je mee op culinaire en lokale ontdekkingstocht door Verrukkelijk Vechtdal? De route neemt je mee langs vijf restaurants van Rheeze naar de stad Hardenberg en via Ommen en Vilsteren naar Dalfsen. De chefkoks met teams bereiden met liefde en zorg de lekkerste, meest duurzame en meest smaakvolle gerechtjes.

Je proeft de smaak van het Vechtdal. Onze cultuur. Hier komen de producten namelijk van de lokale teler, boer en producent. Tijdens de ontdekkingstocht kom je meer te weten over onze lokale producenten, hun ambacht, hun trots en hun verhaal. Onmisbare ingrediënten die verwerkt worden in vijf verrassende gerechtjes; vanuit de Vechtdalgrond direct naar je mond. Onderweg geniet je van het afwisselende landschap en de Vecht. Ook breng je een bezoek aan de Vechtdal-telers en kom je langs diverse producenten. Laat je onderdompelen in het openluchtmuseum van Verrukkelijk Vechtdal. Waar je uitgedaagd wordt om het witte goud te vinden tijdens de expeditie, tijdens het openingsweekend van het aspergeseizoen.

Dit alles is Verrukkelijk Vechtdal. Wie de boer niet kent….

Ontdek, proef en beleef het. Schrijf je snel in voor zondag 18 april. Starten kan tussen 11.30 uur en 16.30 uur.

Boek je tickets op tijd, er vertrekken een beperkt aantal auto’s per aangegeven tijdvak. Vol is vol! Koop je tickets, bekijk de spelregels of kijk welke restaurants meedoen op www.vechtdalexpress.nl/verrukkelijk-vechtdal-op-wielen/.

  • 18 april 2021

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod